Senso Technics Icon Senso Technics

Blycolin Laundry Renkum BV kiest voor Senso Technics

Wasserij Peelen Neder Veluwe in Renkum was tot april 2015 een wasserij voor bedrijfskleding, horeca en zorg. Sinds een jaar is deze wasserij in Renkum onderdeel van de Blycolin Group BV. Blycolin is een betrouwbare specialist en partner in linnenservices voor de hospitality branche. De onderneming biedt totaaloplossingen in linnenmanagement voor hotellerie, restaurants en wellnesscentra. Met vestigingen in Nederland, België, Polen en Duitsland. Het hoofdkantoor is in Zaltbommel. Voor Blycolin is professionele bewassing van horecatextiel een essentieel onderdeel van linnenservices. Hiervoor werkt zij samen met partnerwasserijen en maakt gebruik van eigen wasserijen. Sinds de overname richt de wasserij in Renkum zich volledig op de horeca. Deze ommezwaai in de clientèle verhoogde de noodzaak de wasserij aan te passen. Voor het doorvoeren van deze aanpassingen heeft Blycolin voor Senso Technics gekozen.

Optimaliseren van de logistiek

Om het wasproces efficiënter te maken en de route van de logistiek verder te optimaliseren is het bestaande sorteersysteem verplaatst en uitgebreid. Met deze uitbreiding is de verwerkingssnelheid verhoogd. De wasstraten en drogers zijn voorzien van nieuwe, betrouwbare en gebruiksvriendelijke PLC besturingen om continuïteit en kwaliteit te bewaren. Aan de verwerking is een schoongoedhangbaan (D3) toegevoegd. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte en hoogte maakt Blycolin Renkum gebruik van lange en korte zakken. Het schoongoed wordt automatisch en direct gelost op de juiste werkplek. Dit biedt Blycolin de mogelijkheid om klant voor klant of artikel na artikel af te handelen. Dus minder klantwissels voor verwerking van het linnen.

“Met SensoView de software van Senso Technics hebben we een helder overzicht van de wasserij. We kunnen het logistieke proces volgen per machine, per klant, de aantallen, soorten textiel en de productiviteit. Zo hebben we op ieder moment actuele informatie, aldus Guillaume van Enter, Corporate Manager Laundries bij Blycolin”.

Blycolin Group B.V.

www.blycolin.com

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden