Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij sorteersystemen

Eenvoudig en snel

Wasserij sorteersystemen van Senso Technics maken het mogelijk het wasgoed snel en eenvoudig te sorteren op klant en artikel. Door het wasgoed bij binnenkomst te verdelen in verschillende categorieën (artikelen) is het was- en droogproces optimaal in te stellen. Welke wasserij sorteersysteem het beste bij een wasserij past hangt vaak af van het aantal artikelen en de hoeveelheid. De sorteersystemen van Senso Technics bestaan uit Sorteerliften, sorteerbanden, sorteergroepen met hefrailsystemen, sorteerbakken of sorteerzakken en met onze controlesysteem SensoSuite tonen we gewicht, klant, artikel en baanbestemming en verloopt het transport van de wasbatch automatisch.

Met onze kennis en ervaring helpen we wasserijen met het juiste sorteer systeem

Sorteerlift

Eenvoudig belaadsysteem

Vuilgoedhangbaan D2 lift sorteersysteem,

De sorteerlift is een eenvoudig belaadsysteem voor het uitsorteren van het wasgoed. Bij meerdere liften kunnen er verschillende klanten en artikelen gesorteerd worden. Via loadcellen wordt het gewicht van het wasgoed elektronisch gewogen. Doormiddel van SensoRegistratie software kunnen klanten en artikel worden ingegeven tijdens het sorteren. Bij een sorteerlift systeem worden de logistieke functies van de hangbaan optimaal benut en heeft u inzicht in uw klant en artikelen gedurende het gehele wasserijproces.

Sorteergroep

Hefrail systeem

Met een hefrail sorteersysteem maakt u gebruik van 1 centraal belaadpunt. Het wasgoed komt via een sorteerband bij de juiste persoon en waszak terecht. Het wasgoed wordt per artikel gesorteerd elektronisch gewogen. De waszakken kunnen worden uitgevoerd met een enkel trolley of dubbel trolley systeem. Door een druk op de knop worden de waszakken naar de bufferbanen vervoerd wanneer het gewenste gewicht bereikt is en worden de lege waszakken weer aangevoerd. De monitoren boven de sorteergroep geven klant, artikel en gewicht weer.

Sorteerbakken

Grote volumes sorteren

Het sorteerbakken systeem is een ideale oplossing wanneer u grote volumes verwerkt met meerderde sorteringen. Deze manier van sorteren biedt maximale continuïteit door de korte ontlaadtijd van de sorteerbakken. Wanneer het juiste gewicht bereikt is worden de sorteerposities automatisch ontladen.

Sorteerzakken

de oplossing voor Crown Linen

De kracht van Senso Technics schuilt in onze mensen. Op basis van onze ervaring helpen wij met de beste oplossing. Crown Linen koos voor sorteerzakken. Een passende oplossing voor sorteerbakken naar de behoefte en het budget van commercial laundry Crown Linen.

Commercial laundry Crown Linen

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden