Senso Technics Icon Senso Technics

Droger uitbreiding of gewoon een nieuwe besturing?

Voor een Jensen Senking, Kannegieser, Lavatec of welk merk dan ook

Een nieuwe droger besturing voor gas- en stoomdrogers van Jensen, Senking, Lavatec, Kannegieser, Triveneta of een Vega, Voss en Passaat. De drogerbesturing communiceert met de drogers, zodat het juiste droogprogramma wordt aangeboden aan het te drogen wasgoed. De droger wordt beladen met de gewenste wasbatch (klant, artikel).  Na het drogen ontlaadt de droger het linnen of badstof op een afvoerband, in een waskar of in een schoongoedhangbaan D3.  Een nieuwe drogerbesturing komt van pas, wanneer de huidige besturing niet meer goed functioneert en uw drogers nog steeds goed werken. Of wanneer u uw bestaande drogergroep wilt uitbreiden. Ongeacht het bouwjaar of het fabricaat.

 

Droger besturing via SensoSuite

Met infrarood meting

energie besparen

Infrarood meting is mogelijk met behulp van een sensor. De sensor meet de temperaturen van het wasgoed waardoor er zeer nauwkeurig bepaald kan worden of het wasgoed droog is.
Omdat infrarood nauwkeurig werkt wordt overdrogen beperkt tot het minimum. Wat resulteert in kortere droogtijden, dus minder energieverbruik.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden