Senso Technics Icon Senso Technics

Slimme wasserij inrichting

Voor advies of even sparren

U kent uw eigen wasserij het beste, maar bent u zich ook bewust van de verschillende manieren om uw capaciteit te vergroten? Wij helpen graag met uw uitdaging. De innovatie van de ene textielwasserij nemen we mee naar de andere. Zo koppelen we uw kennis en ervaring aan die van ons. Onze expertise bieden we aan in de vorm van advies, ontwerp, projectbegeleiding en engineering van concrete wasserij systemen en software voor het verbeteren van uw wasserij performance. Heeft u behoefte aan advies of lekker sparren met onze experts? Wij denken graag met u mee.

 

 

Vrijblijvend advies of even lekker sparren?

Ontwerp en engineering

Slimme wasserij-inrichting

Met passie ontwerpen we complete wasserijen met onze slimme wasserij-inrichting, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen en de meest optimale situatie. De engineers van Senso Technics maken de vertaalslag van de mechanische naar een elektrische layout en schema’s aan de hand van uw wensen en specificaties. Zij volgen nauw de ontwikkelingen in de markt om te voldoen aan nationale en internationale normen voor veiligheid en keurmerken. Onze engineers maken de indeling van de schakelkasten en zorgen voor de juiste materialen.

Projectbegeleiding

op maat

Senso Technics begeleidt projecten van begin tot het eind. Voor de bouw, verbouw of uitbreiding van uw textielwasserij en de uitvoering daarvan, begeleiden onze ervaren mensen de werkzaamheden van begin tot na de realisatie.

Support en spareparts

24/7

Senso Technics is als dienstverlener 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u een storing of een vraag over een door ons geleverde installatie, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Onze helpdesk is bereikbaar op nummer: +31 (0)88 – 426 23 30.

Service & Support

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriƫle wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden