Senso Technics Icon Senso Technics

Op zoek naar een nieuwe besturing?

Voor een Jensen Senking, Kannegieser of Lavatec wastunnel.

Senso Technics is specialist in het ontwikkelen en leveren van een nieuwe besturing voor wastunnels voor merken als Jensen Senking, Kannegieser, Lavatec , Braun en Girbau. Ook voor vorige generatie wastunnel merken zoals een Voss. Dit doen we al vele jaren en over de hele wereld. Daarmee geven we een bestaande wastunnel een nieuw leven met onze gebruiksvriendelijke software leveren we ook eenvoudige bediening voor nieuwe wastunnels.

 

Waarom een nieuwe besturing

voor uw wastunnel

Een nieuwe besturing voor uw wastunnel maakt het mogelijk om de aanvoer, vanaf een vakkenband, vuilgoedhangbaan D2  of een transportband, van uw wasgoed zelf te sturen. Zo kunt u gemakkelijk op klant en artikel wassen. Met behulp van een overzichtelijke waterflow worden pompen en kleppen aangestuurd en het juiste was- en doseer programma meegegeven. Het wasgoed vervolgt zijn weg door de wastunnel door van compartiment naar compartiment te gaan. Uw heeft altijd inzicht in waar uw klant en artikel zich bevindt. Vanaf de wastunnel wordt het wasgoed doorgegeven aan een pers of centrifuge.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden