Senso Technics Icon Senso Technics

SensoSuite

Software voor industriële textielwasserijen

Wilt u op elk moment inzicht in uw wasserij processen? Uw klanten bedienen en tegelijkertijd uw textielwasserij zo efficiënt mogelijk aansturen? Wilt u zeker weten dat al het wasgoed juist gesorteerd wordt? Of flexibel kunnen schuiven met uw klantopdrachten? De wasserij software van Senso Technics vult deze wensen voor u in. Voor het optimale resultaat gebruikt u onze gebruiksvriendelijk software SensoSuite als totaaloplossing, maar u kunt er ook voor kiezen om de software te implementeren voor een onderdeel van uw proces of machine.

SensoSuite software

  • Visualisatie van het hele proces in één lay-out
  • Interne logistiek
  • Procesoptimalisatie
  • Klantbeheer
  • Managementinformatie

Met SensoSuite optimaliseert u uw wasserij processen vanaf het moment dat het wasgoed binnenkomt tot het moment het dat schoon de deur uitgaat. Dat scheelt u tijd, inspanning en geld, zorgt voor rust en foutreductie in het wasproces en geeft u direct inzicht in het aantal kilo’s dat u reinigt.

 

 

Vertel mij meer

Interne logistiek

Volledige controle over uw wasserijlogistiek

SensoSuite is het kloppend hart van uw onderneming, een besturingssysteem voor de systemen en machines in uw textielwasserij. Gekoppeld aan uw al geïnstalleerde systemen en machines, of gecombineerd met de slimme wasserij-inrichting van Senso Technics, beheerst u uw interne logistiek met deze software.

Één systeem voor de logistieke aansturing van wasserij systemen, procesbesturing voor machines én het instrueren van uw medewerkers. De modulaire oplossingen van onze software zijn afgestemd op uw wensen en budget. Senso Technics is uw partner in logistieke en automatisering oplossingen. De jarenlange ervaring van onze mensen vindt u terug in onze SensoSuite textielwasserij software.

Procesoptimalisatie

Software voor optimale wasprocessen

Wilt u zeker weten dat uw wasserij processen zo efficiënt mogelijk draaien? SensoSuite geeft u actueel inzicht het gebruik van uw capaciteit. Zo kunt u op elk moment schuiven met klantopdrachten om het maximale uit uw wasserij te halen, met zo laag mogelijke kosten.

SensoSuite geeft u overzicht. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat de status van een bepaalde machine is, met welk gewicht, klant en artikelen deze is beladen en wat de volgende stap in het proces van textielreiniging is. Met deze informatie kunt u makkelijk schakelen en bijvoorbeeld een spoedklus tussendoor plannen zonder verstoring van uw proces.

Procesbeheer

Alle gegevens bij elkaar

Binnen SensoSuite kunt u ook uw klantgegevens beheren. Met SensoSuite kunt u klant, artikel, verwerkingslijn schoongoed, wasprogramma, persprogramma, droogprogramma, vouwprogramma, gewicht en dagproductie beheren. Via overzichtelijke rapportages kunt u de historie en actuele status van de klant en artikelen inzien.

Managementinformatie

Actueel inzicht in uw wasserij performance

Voor het monitoren van de wasserij performance op effectieve productie-uren van uw medewerkers en machines in uw wasserij, tot het bewaken van de werkomstandigheden. Van het bepalen van uw werkelijke kostprijs, of inzicht in het energie- en waterverbruik, tot het bijhouden van de planning en de kosten. SensoSuite geeft u in een oogopslag het benodigde inzicht.

Plan uw onderhoud op het ideale moment, stuur op afwisseling en werkbelasting van uw medewerkers, minimaliseer de stilstand van uw machines, analyseer het rendement op uw investeringen. Of u nu eigenaar bent van een wasserij of een hele keten met SensoSuite heeft u actueel inzicht.

Deze gebruiksvriendelijke software voor uw textielwasserij zorgt voor slimme verbeteringen in uw processen. Het resultaat? Tevreden klanten en medewerkers, efficiëntere processen met kortere doorlooptijden en lagere kosten.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden