Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij Systemen

Verhogen van productiviteit

Wasserij systemen maken uw logistiek en productie proces efficiënter. Senso Technics helpt u hier invulling aan te geven. Met slimme verbeteringen zoals een sorteersysteem, hangbaan, bufferbanen een liftrijband, transportbanden en werkplek aanvoerbanden. Aangestuurd met onze wasserij software SensoSuite functioneert u interne logistiek optimaal. Dankzij onze kennis en ruime ervaring maken wij uw interne logistiek efficiënter en zorgen we ervoor dat onze oplossingen probleemloos samenwerken met andere interne systemen.

 

Zo doen wij dat!

Sorteersystemen

Eenvoudig en snel

Wasserij sorteersystemen van Senso Technics maken het mogelijk het wasgoed snel en eenvoudig te sorteren op klant en artikel. Door het wasgoed bij binnenkomst te verdelen in verschillende categorieën (artikelen) is het wasproces en het droogproces optimaal in te stellen. Welke wasserij sorteersysteem het beste bij uw wasserij past hangt af van het aantal klanten,  artikelen en de hoeveelheid wasgoed. De sorteersystemen van Senso Technics bestaan uit sorteerliften, sorteerbanden, sorteergroepen met hef railsystemen, sorteerbakken, sorteerzakken. Alle systemen zijn uit te voeren met elektronisch wegen en onze software oplossing SensoSuite voor het tonen van gewicht, klant, artikel en baanbestemming.

Met onze kennis en ervaring helpen we wasserijen met het juiste sorteersysteem

Transport systemen

hangbaan, bufferbaan

Door het gebruiken van interne transport systemen, zoals een hangbaan en vacuümsysteem, transporteert u het wasgoed na het sorteren met een hangbaan naar  één van de bufferbanen of direct naar de juiste wastunnel. Het voordeel is dat naast de ruimte die u bespaart u ook een beter overzicht hebt van welk artikel en klant zich waar bevinden binnen het wasserij proces. Door het instellen van een juiste afroep met onze wasserij software, SensoSuite, modules creëert u ook een optimale flow in uw wasserij.

Verhoogde productiviteit en flexibiliteit

Transportbandsystemen

Lift-, rij- en liftrijband, transportbanden en aanvoerbanden

De verbindende factor tussen de verschillende machines zijn de transport systemen. Door gebruik te maken van een transportband, liftrijband en aanvoerband optimaliseert u uw wasserijproces en komt het wasgoed op een efficiënte manier bij de volgende positie.

Efficiënt wasgoed transporteren

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden