Senso Technics Icon Senso Technics

In de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Op een duurzame manier streven naar goede resultaten is de basis voor continuïteit en voortbestaan op langere termijn. Zonder aandacht voor sociale en ecologische ontwikkelingen is structureel economisch voordeel onmogelijk. Investeren in de toekomst is onlosmakelijk verbonden met de strategische beleidsvoering van Senso Technics. Het stimuleren van duurzame en winstgevende ontwikkelingen in ons werkveld neemt een centrale plaats in binnen onze organisatie. Dit doen we onder meer door actief deel te nemen binnen diverse vak– en brancheverenigingen. Als leverancier voor de wasserijbranche biedt Senso Technics een reeks oplossingen die klanten beter in staat stelt om duurzaam te ondernemen. Hergebruik van machines en het monitoren van energieverbruik zijn hiervan concrete voorbeelden.

Sponsoring

Steunen van maatschappelijke doelen

Senso Technics hecht veel belang aan het ondersteunen van maatschappelijk verantwoorde doelen. Wij ondersteunen daarom verschillende initiatieven en geven onze mensen de ruimte om actief bij te dragen. Deze houding ligt in lijn met onze kernwaarden: ondernemend, delend, enthousiast, eerlijk en respectvol. Door tijd, geld en ervaring te delen met de maatschappij realiseer je groei.

Wandelen voor KWF

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een 24-uur durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. Deze 24 uur durende wandelestafette staat in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker. Tijdens de SamenLoop voor Hoop herdenken we de dierbaren,  Vieren we dat mensen kanker overwonnen hebben en ondersteunen we degenen die momenteel aan het strijden zijn.
logo-samenLoop-voor-Hoop

Steun voor CliniClowns

Met lege cartridges en oude mobiele telefoons

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst van lege cartridges en mobiele telefoons steunt Senso Technics ook CliniClowns. Elke lege cartridge levert € 0,40 op en elke oude mobiele telefoon levert CliniClowns € 3,00 op.

CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten.

CliniClowns logo_website

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden