Senso Technics Icon Senso Technics

Senso Technics

Boosting laundry performance

Aangenaam wij zijn Senso Technics, gestart in 2009, met een passie voor optimaliseren van uw wasserij proces door een slimme wasserij inrichting. Hiervoor ontwikkelen we wasserij systemen en wasserij software. Onze organisatie bestaat uit slimme, ervaren mensen die al jaren werkzaam zijn in de wasserij branche en veel affiniteit met automatisering en techniek hebben. Daarnaast werken we graag samen met partners en leveranciers. Zo kunnen we ook de optimale service bieden.

We helpen graag bij het optimaal laten presteren van ondernemingen in textielreiniging. Ons doel is uw werk makkelijker maken. In minder tijd en tegen lagere kosten.

Onze missie

Textielreinigers met behulp van technologische oplossingen en een efficiënte ICT-omgeving helpen optimaal te presteren, door mensen en middelen slimmer te laten werken.

 

Onze visie

Door één te zijn met de textielreinigersbranche en nauw betrokken te blijven bij onze klanten, kennen we de uitdagingen en weten we feilloos waar de ruimte ligt voor verbetering, die we met de juiste ICT technologie kunnen waarmaken.

Optimaliseer uw wasserij

Bij Senso Technics helpen we u te groeien met een slimme wasserij inrichting. Wij helpen u bij het zetten van de volgende stap in het uitbreiden van uw productiviteit. U kent uw eigen bedrijf het beste. Maar bent u zich ook bewust van de verschillende manieren om uw capaciteit te vergroten? In jaren dat wij in het vak zitten, hebben we mogen werken met een breed scala aan wasserijen over de hele wereld. De innovatie bij de ene wasserij nemen we mee naar de ander.

Met dit filmpje laten we u graag zien wat we allemaal kunnen.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden