Senso Technics Icon Senso Technics

Partners & Leveranciers

Samenwerken leidt tot groei

Wij geloven in groei door samenwerken. Dat dragen wij niet alleen uit, maar is ook verankerd in onze kernwaarden. Voor het optimaliseren van processen in commerciële en industriële wasserijen gebruiken wij componenten van partners en leveranciers waarmee wij een langdurige relatie zijn aangegaan. Groeien werkt namelijk niet alleen tussen uw wasserij en Senso Technics, maar ook tussen Senso Technics, partners en leveranciers. Wij stellen ze graag aan u voor.

 

Dunnewolt B.V.

Intern transport

Dunnewolt is over de hele wereld bekend om zijn geavanceerde en betrouwbare computergestuurde sorteer- en handling systemen voor commerciële en industriële wasserijen. Sinds 2005 maakt Dunnewolt deel uit van Railtechniek van Herwijnen Groep.

logo_dunnewolt_bv

Goudkuil

Nieuw, gebruikt en gereviseerd

Goudkuil biedt een volledig gamma van machines die nodig zijn in industriële en commerciële wasserijen. Goudkuil heeft in haar fabriek in Apeldoorn werelds grootste voorraad waaronder wastunnels of wasstraten,  persen, drogers, mangels, vouwers. Kortom de juiste oplossing voor uw wasserij.

 

LOGO_GOUDKUIL

Vega Systems

Engineering your future

Vega Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen, het ontwikkelen, het produceren en implementeren van was technologie, platgoed technologie,  tunnel finishers en logistieke systemen voor industriële wasserijen.

Vega_Systems

B&R

Perfectie in automatisering

Voor het bouwen van betrouwbare en gebruiksvriendelijke besturing maakt Senso Technics gebruik van de innovatieve, PLC touch systemen van B&R. B&R’s slogan perfection in Automation is ook hun missie. Het streven naar perfectie inspireert B&R al meer dan 30 jaar.


B&R Logo

Christeyns

Passionate about laundry

Christeyns helpt professionele wasserijen te wassen met een lage impact op het milieu en tegelijkertijd geld te besparen. Low impact wassen behoort tot de filosofie van Christeyns. Belangrijk hierbij is een nauwkeurige dosering  van de juiste chemicaliën geprogrammeerd in de besturing van de wasstraat voor een meer efficiënt wasproces.

Christeyns_Laundry_technology_logo

Ecolab

Wasserijen & linnen

Textile Care van Ecolab levert producten, systemen en diensten die tegemoet komen aan de complexe en veeleisende behoeften van commerciële wasserijen.

Ecolab

 

 

faytech

Touch solutions

faytech touch screens zijn compleet stofdicht, waterdicht, vandalisme beveiligd en in zonlicht leesbaar. Ideaal voor een industriële omgeving waar stof en vloeistoffen heersen.  Met een vingerbeweging kunnen de opdrachten met de software van Senso Technics uitgevoerd worden.

 

faytech download

Kreussler

Textile care

Kreussler biedt een perfect op elkaar afgestemde producten en procedés die bij de meest uiteenlopende soorten wasgoed voordelig en efficiënt zorgen voor reinheid en hygiëne zonder compromissen.

Kreussler_textile_care

Red - Fox

Industriële Automatisering

Red-Fox is een ervaren paneelbouwer zij kunnen complexe gatenpatronen in staal, rvs, polyester en aluminium vervaardigen. Voor Senso Technics heeft Red-Fox al diverse besturingspanelen gebouwd die wij inzetten op onze (inter)nationale projecten.

 

Red-Fox Industriële Automatisering

Technische Unie

Groothandel in technische installatie materialen

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie onze partner voor de levering van al onze installatiematerialen.

 

De technische groothandel voor Senso Technics

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden