Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij logistiek

Het verbeteren van interne processen

Wilt u weten waar de uitdaging binnen uw interne logistiek zit? Senso Technics helpt u hier invulling aan te geven. Met slimme verbeteringen zoals een sorteersysteem,  transportlift, hangbaan, bufferbanen, transport banden en onze software modules kunnen wij uw interne logistiek optimaal laten functioneren. Dankzij onze kennis en ruime ervaring zijn we in staat uw huidige interne logistiek efficiënter te maken en zorgen we ervoor dat onze oplossingen probleemloos samenwerken met andere interne systemen.

Transportlift

Vanaf het sorteersyteem

Het gesorteerde wasgoed wordt verzameld in de waszak en met een sorteerlift (OC systeem) en via een hangbaan naar de bufferbaan en wasstraat getransporteerd. Met onze wasserij software SensoSuite kunt u eenvoudig de afroep instellen op klant en artikel. Het wasgoed wordt automatisch gelost boven de wasstraat.

 

Hangbaan

Vuilgoed D2

De hangbaan dient voor opslag van (on) gesorteerd wasgoed. Een hangbaan zorgt voor ruimte op de vloer en maakt het interne transport van waszakken efficiënter.

Het wasgoed wordt verzameld in de waszak en via een sorteerlift (OC systeem) naar de bufferbaan en wasstraat getransporteerd. Een hangbaan zorgt voor ruimte op de vloer en maakt het transport efficiënter. Bij een vuilgoedhangbaan (D2) maakt u gebruik van een enkel trolley (OC)  of dubbel trolley systeem (820-920). Een enkel trolley systeem heeft een capaciteit tussen de 25 kg en 60 kg en is een perfecte combinatie met een hefrail sorteer systeem. Een 820 – 920 dubbel trolley systeem heeft een capaciteit tussen de 50 en 130 kg.

 

Hangbaan

Schoongoed D3

De schoongoedhangbaan (D3) maakt gebruik van de dubbel trolley voor de opslag van het schone wasgoed. De schoongoedhangbaan wordt beladen vanaf de drogers en transporteert het schone goed naar de mangels en (badstof) vouwers. Het schoongoed wordt automatisch en direct op de juiste werkplek gelost.

 

Transportbanden

Transport vanaf de drogers

Transportbanden worden vaak gebruikt in combinatie met een schoongoedhangbaan. De transportbanden dienen als losbanden achter de drogers en transporteren het linnen naar de juiste losdoelen.

 

Schoonsorteerbanden

Aanvoer naar werkplekken

Transportbanden zorgen ook voor de aanvoer naar de juiste werkplekken, zoals de badstofvouwers en lakenmangels.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2022 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden