Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij logistiek

Het verbeteren van interne processen

Interne logistiek slimmer maken? Senso Technics helpt u hier invulling aan geven. Met slimme verbeteringen zoals een sorteersysteem,  waszakkenlift, hangbaan, bufferbanen, transport banden en onze wasserij software modules kunnen wij uw interne logistiek optimaal laten functioneren. Dankzij onze kennis en ruime ervaring zijn we in staat uw huidige interne logistiek efficiënter te maken en zorgen we ervoor dat onze oplossingen probleemloos samenwerken met andere interne systemen.

Hangbaan voor ongesorteerd wasgoed

Direct vanuit de wascontainer naar een bufferbaan

De verschillende waszakken komen binnen. Transport van de zakken is met behulp van haken. De kleur is herkend door de kleuren scanner. Vervolgens via de hangbaan voor ongesorteerd wasgoed naar de gewenste bufferbaan. Beheer en visualisatie vindt plaats met SensoSuite wasserij software. Binnen SensoSuite worden klanten, artikelen en de gewenste baan beheert. Het sorteerstation roept de juiste kleur aan. Zo komen de gewenste artikelen aan bij de sorteer.

Benieuwd naar een D1

Electrische lift voor volle waszakken

Voor het transport van het sorteersysteem in de hangbaan

Het wasgoed wordt bij binnenkomst gesorteerd in diverse artikelen. Wanneer het gewenste gewicht is bereikt vertrekt de volle waszak naar de lift. Via de volle zakken lift komen de zakken terecht in de vuilgoed hangbaan. De waszak kan naar de gewenste bufferbaan of direct naar de wasstraat. Met onze wasserij software SensoSuite kunt u eenvoudig de afroep instellen op klant en artikel. Het wasgoed wordt automatisch gelost boven de wasstraat. En de lege zakken keren terug naar het sorteerstation.

 

Hangbaan

Vuilgoed D2

De hangbaan dient voor opslag van (on) gesorteerd wasgoed. Een hangbaan zorgt voor ruimte op de vloer en maakt het interne transport van waszakken efficiënter.

Het wasgoed wordt verzameld in de waszak en via een sorteerlift (OC systeem) naar de bufferbaan en wasstraat getransporteerd. Een hangbaan zorgt voor ruimte op de vloer en maakt het transport efficiënter. Bij een vuilgoedhangbaan (D2) maakt u gebruik van een enkel trolley (OC)  of dubbel trolley systeem (820-920). Een enkel trolley systeem heeft een capaciteit tussen de 25 kg en 60 kg en is een perfecte combinatie met een hefrail sorteer systeem. Een 820 – 920 dubbel trolley systeem heeft een capaciteit tussen de 50 en 130 kg.

 

Hangbaan

Schoongoed D3

De schoongoedhangbaan (D3) maakt gebruik van de dubbel trolley voor de opslag van het schone wasgoed. De schoongoedhangbaan wordt beladen vanaf de drogers en transporteert het schone goed naar de mangels en (badstof) vouwers. Het schoongoed wordt automatisch en direct op de juiste werkplek gelost.

 

Transportbanden

Transport vanaf de drogers

Transportbanden worden vaak gebruikt in combinatie met een schoongoedhangbaan. De transportbanden dienen als losbanden achter de drogers en transporteren het linnen naar de juiste losdoelen.

 

Schoonsorteerbanden

Aanvoer naar werkplekken

Transportbanden zorgen ook voor de aanvoer naar de juiste werkplekken, zoals de badstofvouwers en lakenmangels.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden