Senso Technics Icon Senso Technics

Hangbaan voor ongesorteerd wasgoed

Hangbaan voor ongesorteerd wasgoed, geschikt voor het bufferen van vuil goed. Bij binnenkomst worden de ongesorteerde zakken wasgoed aan een haak gehangen en in bufferbanen opgeslagen. De waszakken worden van de bufferbanen naar het sorteersysteem afgeroepen.

Ongesorteerd wasgoed in hangbaan Hoe werkt een hangbaan voor ongesorteerd wasgoed?

De verpakte zakken arriveren in een wascontainer. Deze zakken hebben 5 verschillende kleuren. Elke kleur is een groep artikelen. Bijvoorbeeld blauwe zakken zijn lakens en handdoeken en roze kinderkleding. Wascontainers bevinden zich naast het haakstation. De waszakken hangen we handmatig aan haken. De kleur is herkend door een scanner. De aangehaakte zakken vervolgen hun weg naar een elektrische lift. In de lift gaan 3 haken met 2 zakken. In SensoSuite software besturingssysteem is ingesteld welke groep naar welke bufferbaan gaat. Vervolgens gaan de aangehaakte zakken naar de gewenste bufferbaan. SensoSuite wasserijsoftware, een systeem

SensoSuite software, één systeem voor industriële wasserijen

Via SensoSuite is aangegeven welke kleur naar welke bufferbaan gaat. Stel dat blauw de grootste artikelgroep is met lakens en handdoeken, dan kan blauw naar bufferbaan 1, 2, 3 en 4. Dit hangt af van het het aantal bufferbanen. Één kleur krijgt dan meerdere baanbestemmingen. Het sorteerstation roept de juiste kleur af. In de visualisatie zijn hangbaan en kleuren zichtbaar.

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden