Senso Technics Icon Senso Technics

Nieuw slim was proces voor Baltic Clean

Nieuw slim was proces voor Baltic Clean. In opdracht van Machinefabriek Goudkuil in Apeldoorn heeft Senso Technics de  capaciteit vergroot op de vuilgoed afdeling.

Een nieuwe besturing integreert bestaande machines

Ten eerste integreert een nieuwe besturing van Senso Technics de bestaande wastunnel, pers, liftrijband en drogers van Kannegiesser binnen het proces. Bovendien zijn de machines nu vanaf een werkstation gemakkelijk te besturen. Vervolgens is de bestaande ringbaan hergebruikt. Ten tweede is het proces met nieuwe bufferbanen en een hefrail sorteersysteem slim uitgebreid. Met als doel de productie capaciteit vergroten.

Het proces

Het vuilgoed komt vanuit de container via een sorteerband bij de juiste persoon terecht. Vervolgens uit gesorteerd en gewogen in de waszak van het sorteerstation. Verder naar de juiste bufferbaan getransporteerd via een elektrische lift. Intussen tonen monitoren boven het sorteerstation klant, artikel, gewicht en baanbestemming. Gevraagde artikelen worden gelost in de wastunnel op basis van een artikel afroep. Het wasgoed doorloopt 16 compartimenten naar de pers, daarna via de liftrijband om gelost te worden in de drogers. De drogers ontladen het drooggoed op een transportband. Via het werkstation kan Baltic Clean exact zien welk artikel waar is binnen het nieuwe slimme was proces. Ten slotte worden de lege zakken afgevoerd via de lege zakken baan en klaar voor gebruik.

En door onze oplossingen modulair te ontwikkelen is het eenvoudig voor Baltic Clean verdere aanpassingen op de schoongoedafdeling te realiseren.

Baltic Clean voor hotels en passagiersschepen

Baltic Clean wasservice en verhuur van linnen

Baltic Clean, wasservice voor hotels en passagiersschepen past het was proces slim aan om hun productie capaciteit te vergroten.
“We willen de eerste keuze zijn voor degenen die de service die we bieden nodig hebben, met passende en flexibele oplossingen om een ​​langdurige samenwerking te garanderen”

Meer weten?
Ook toe aan een nieuw slim was proces net zoals Baltic Clean, wij helpen u graag! Senso Technics is specialist in het automatiseren van processen in wasserijen. Wij besturen bestaande machines en zorgen dat het geïntegreerd is binnen het bestaande of nieuwe proces.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden