Senso Technics Icon Senso Technics

SensoPresence: Efficiënt monitoren van medewerkers

Ontdek de kracht van SensoPresence: uw oplossing voor het efficiënt monitoren van medewerkers. Met een unieke sleutel kunnen medewerkers zich eenvoudig registreren, waarbij tijd, locatie en medewerker-ID nauwkeurig worden vastgelegd. Deze gegevens zijn beschikbaar zowel als rapportage alsook in real-time. Zo is er altijd een duidelijk overzicht van de productiviteit en aanwezigheid van uw team.
Optimaliseer uw bedrijfsvoering met SensoPresence en maak data-gedreven beslissingen mogelijk.

Zo werkt SensoPresence

Unieke sleutel voor elke medewerker
Elke medewerker ontvangt een unieke sleutel, in de vorm van een RFID kaart of tag. Deze sleutel is gekoppeld aan hun persoonlijke ID

Registratiepunten op locatie zoals bij een mangel en badstofvouwer
Op strategische locaties binnen uw bedrijf plaatsen we RFID computers. Deze RFID computers zijn het registratiepunt waar medewerkers zich aan- en afmelden

Scannen van Sleutels
Bij het scannen van de unieke sleutel bij het registratiepunt, wordt tijd, locatie en het medewerker-ID vastgelegd. Deze registratie vindt in real-time plaats.

Gegevensverwerking: De geregistreerde gegevens worden direct weggeschreven en opgeslagen in SensoSuite. Dit zorgt voor een up-to-date overzicht van de aanwezigheid en activiteit van elke medewerker.

Integratie met SensoPerformance: In combinatie met SensoPerformance wordt de naam van de medewerker zichtbaar op de monitor op de werkplek, wat zorgt voor een persoonlijke touch en verhoogde transparantie.
SensoPresence: Efficient monitoren van medewerkers met locatie mangel

Registratie bij een mangel, keuze uit 1, 2, 3 of 4 werkplekken

Rapportage en Real-Time Informatie: De verzamelde gegevens zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals PDF- en CSV-bestanden, waardoor gedetailleerde rapportages kunnen worden gegenereerd. Daarnaast kunt u real-time inzicht krijgen in de huidige status van uw medewerkers, zodat u snel kunt reageren op veranderingen en ook trends kunt analyseren.

SensoPresence: Efficiënt monitoren van medewerkers
Met SensoPresence is er een real-time overzicht van de productiviteit en aanwezigheid van uw medewerkers. Dit maakt het maken van beslissingen makkelijker. En uw bedrijfsvoering efficiënter.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden