Senso Technics Icon Senso Technics

Financieel administratief medewerker

Zelfstandig

Met jouw ervaring als financieel administratief medewerker heb je vast veel keuze uit veel vacatures. Waarom je nu juist kiest voor deze vacature bij ons bedrijf in Leerdam? Omdat je bij ons verantwoordelijk bent voor de gehele financiële administratie van de holding en 3 werkmaatschappijen binnen een internationale omgeving.

Onmisbare schakel

Je acteert op verschillende niveaus binnen het financiële vak; van proactief adviseren van de directeur eigenaren tot het maken van rapportages en het uitvoeren van betalingen. Je kan  aan de slag met het monitoren van projecten, budgetbeheer, nacalculaties en praktische personeelszaken. Jij maakt het mogelijk als financieel administratief medewerker door:

  • gevraagd en ongevraagd advies te geven
  • de financiële administratie te koppelen aan onze webshops
  • samen met je collega het proces kloppend te maken, de vorm, cijfers en de details.

Ondertussen zijn we bezig met een implementatie van AFAS Software.

Dit neem je mee

  • Je bent een proactieve en nieuwsgierige financial die werkt en denkt op HBO niveau
  • Het is een pre als je ervaring hebt met een project gestuurde onderneming

Op ons kan je rekenen

Werken als financieel administratief medewerker is hard werken. Hoeveel uur per week horen we graag. In ruil voor het delen van jouw talent bieden we je goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Werken bij Senso Technics betekent werken in een dynamische, informele en energieke omgeving, waarbij ambitie, loyaliteit en persoonlijk contact centraal staan. Het betekent jezelf zijn en kunnen leren en groeien binnen een team hardwerkende collega’s.

Ons bedrijf

Senso Technics is specialist in het optimaliseren van industriële wasserijen. Wij zijn actief in verschillende landen waaronder Amerika. Met onze collega’s en partners richten we ons op logistieke en automatiseringsoplossingen bij zowel kleine als grote wasserijen wereldwijd.

Solliciteren?

Slimme zet. We ontvangen jouw sollicitatie graag op vacatures@sensotechnics.nl. Nog vragen? Bel Aad van den Berg, 088-4262300, liever mailen dat kan via avdberg@sensotechnics.nl

Vacature Financieel administratief medewerker_2023

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2023 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden