Senso Technics Icon Senso Technics

SensoControl

Betrouwbare en gebruiksvriendelijke besturing van uw machines

In een wasserij is bedrijfszekerheid heel belangrijk. Een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem is een vereiste om afspraken met uw klant na te komen en uw productieproces optimaal te laten functioneren. In het kader van duurzaamheid is het verlengen van de levensduur van uw machinepark een niet onbelangrijk deel van bedrijfsvoering.

Bijkomend voordeel is dat we uw machinepark vanaf ons kantoor kunnen volgen en wanneer nodig ondersteunen.

Oplossingen op maat

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijke

besturing voor uw machines

Veel wasserijen hebben technisch goed onderhouden machines en apparatuur die vervangen moeten worden omdat de besturing niet meer up to date is of er geen onderdelen meer beschikbaar zijn.

Het vervangen van deze machines is vaak een grote investering en dit leidt vaak tot dure verbouwingen. Onze experts vervangen uw besturing op locatie waardoor de aankoop van een nieuwe machine kan worden uitgesteld. Met het vervangen van de bestaande besturing waarborgt u uw continuïteit en verhoogt u uw productiviteit en daarmee uw rendement.

Uw voordeel

Wasstraat

SensoControl is een intelligente besturing voor snel en nauwkeurig doseren, deze applicatie reageert automatisch op omgevingsfactoren voor gebruikte en nieuwe wastunnels. Het systeem heeft een gebruiksvriendelijk touch paneel dat de operator voorziet van alle benodigde informatie. De scherminformatie van het bedieningspaneel kan standaard gekoppeld worden aan SensoView.

Drogers

Net als bij de wasstraat waarborgt SensoControl uw continuïteit. Heeft u te weinig droog capaciteit? Met behulp van onze besturing kunt u uw bestaande drogergroep uitbreiden met extra drogers ongeacht het bouwjaar en het fabricaat. Ook is het mogelijk verschillende drogergroepen te combineren waardoor meer flexibiliteit wordt verkregen. Met het toepassen van infrarood sensoren verkort u het droogproces en bespaart u energie. Dit zijn bijkomende voordelen van een nieuwe besturing.

Pers

Een nieuwe besturing voor uw (gereviseerde) pers is zeker interessant als u huidige pers nog in goede conditie is. Met een nieuwe besturing is communicatie met een wasstraat en drogers geen probleem. Ook een bufferband na of voor de pers kan meegenomen worden in de nieuwe besturing.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden