Senso Technics Icon Senso Technics

SensoView

Efficiency door inzicht

Om taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren en tegelijkertijd verantwoord met tijd en kosten om te gaan, is inzicht een must. Optimale efficiency begint bij het identificeren van het besparingspotentieel en het invoeren van maatregelen. Met SensoView legt u de juiste basis. SensoView realiseert in een aantal stappen een optimaal werkproces.
Een bijkomend voordeel is kostenbesparing en real-time managementinformatie.

Uw wasserij in een oogopslag

Besparen door inzicht

Inzicht is het zichtbaar maken van iets wat onzichtbaar is. Pas op het moment dat verbruik, productiviteit en bezettingsgraad van uw machinepark in de wasserij zichtbaar is, kan het beheerd worden. Het beheren van het verbruik, productiviteit en bezettingsgraad is van belang om inzicht te krijgen in uw kosten, uw kosten onder controle te krijgen en te houden. Met behulp van deze management informatie kunt u uw verbruik reduceren, uw productiviteit en bezetting optimaliseren en de kwaliteit verbeteren.

Registratie

Registratie is de eerste stap op weg naar een hogere efficiency. Processen in wasserijen zijn veelal gericht op foutreductie en minimale administratieve handelingen. Met het registreren van alle inkomende artikelen krijgt u inzicht in uw klanten, waardoor u nog beter kunt inspelen op de klantbehoefte. Het gaat hierbij om persoonsgebonden gegevens, specifieke kenmerken van de artikelen, vermissingen en het aantal bewassingen. Door het koppelen van deze registratiegegevens aan de financiële administratie wordt het aantal administratieve handelingen en fouten in uw wasserij tot een minimum beperkt.

Visualisatie

Visualisatie is de voorwaarde voor continuïteit.
Binnen proces- en productieautomatisering is procesvisualisatie zeer belangrijk. Een goed inzicht in de verschillende artikelen en productiestromen leidt uiteindelijk tot een hogere productiviteit. Visualisatie van de verschillende productiestromen zorgt voor een duidelijk overzicht en geeft een helder beeld binnen uw wasserij. De rapportage module geeft specifiek inzicht in de verschillende productiestromen en klanten. Deze informatie kunt u gebruiken om het proces verder te optimaliseren.

Prestatie

Prestatie – de prestaties van uw wasserij op een constant peil.
Het verhogen van efficiency is een van de uitdagingen voor u als textielbeheerder. Vaak wordt efficiency gemeten aan de hand van een bepaalde norm. Van efficiency is dan sprake als de prestaties beter zijn dan de norm. SensoPerformance biedt u de mogelijkheid om prestaties te meten. Deze meting geeft inzicht in de hoeveelheid artikelen per machine, per medewerker per uur. Voordelen van deze prestatiemeting is het verminderen van faalkosten en kwaliteitsverbetering tijdens de uitvoering. Immers meten = weten. Zelfs een kleine verbetering van het proces kan leiden tot aanzienlijke resultaten.

SensoPerformance

Realtime de productie monitoren

Real time de productie per medewerker monitoren is mogelijk met SensoPerformance. Deze real time informatie wordt getoond op de monitoren of via de app. U kunt zo in een oogopslag zien wat de huidige productie per werkplek is. Ook als u niet in de wasserij aanwezig bent.

Download hier de Senso Technics Android device
Dowload hier de Senso Technics App device 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden