Senso Technics Icon Senso Technics

PLC software Engineer

Vacature PLC Software Engineer

Zelfstandig

Met jouw ervaring als PLC software Engineer heb je vast veel keuze uit veel vacatures. Waarom je nu juist kiest voor deze vacature bij ons bedrijf in Leerdam? Omdat je bij ons verantwoordelijk bent voor het in werking stellen van industriële wasserijen in een internationale omgeving.

Onmisbare schakel

Je acteert op verschillende niveaus door het besturen van machines, ontwerpen van processen, het configureren, programmeren en installeren, op inspirerende locaties, in een vaak nieuwe omgeving. Je begeleidt mensen op locatie in het vernieuwde of nieuwe proces.

Jij maakt het mogelijk als ondernemende PLC software Engineer door:

  • Internationale projecten op te starten
  • Wensen en behoeften van de klanten om te zetten in PLC software
  • Samen met je collega’s het project kloppend te maken

Dit neem je mee

  • Je bent een proactieve ervaren industrieel automatiseerder
  • Het is een pre als je ervaring hebt met B&R en een project gestuurde onderneming

Op ons kan je rekenen

Als PLC Software Engineer kun je lekker doorwerken. Hoeveel uur per week? Dat horen we graag. In ruil voor het delen van jouw talent bieden we je goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en pensioen) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Werken bij Senso Technics betekent werken in een dynamische, informele en energieke omgeving, waarbij ambitie, loyaliteit en persoonlijk contact centraal staan. Het betekent jezelf zijn en kunnen leren en groeien binnen een team hardwerkende collega’s.

Ons bedrijf

Senso Technics is specialist in het optimaliseren van industriële wasserijen. Wij zijn actief in verschillende landen waaronder Amerika. Met onze collega’s en partners richten we ons op logistieke en automatiseringsoplossingen bij zowel kleine als grote wasserijen wereldwijd.

Solliciteren?

Slimme zet. We ontvangen jouw sollicitatie graag op vacatures@sensotechnics.nl. Nog vragen? Marco van Hal, 088-4262300, liever mailen dat kan via mvhal@sensotechnics.nl

 

Vacature PLC Software Engineer_2024

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden