Senso Technics Icon Senso Technics

Nieuwe industriële wasserij voor Rusanen Finland

Nieuwe industriële wasserij voor Rusanen Group Finland, deze hospitality wasserij keten besloot eind 2022 voor een nieuwe wasserij.

Per jaar hebben we ieder jaar weer een aantal mooie projecten. Dit verhaal heb ik even laten liggen.
Dat is best jammer,  want we zijn er natuurlijk harstikke trots op. Toch nog even over Rusanen. Bijzonder aan dit project is,  dat het een hele nieuwe industriële wasserij is van Rusanen Group in Finland. Dit project is het resultaat van een samenwerking tussen Rusanen (opdrachtgever),  Goudkuil (leverancier van de Lavatec installatie en drogers) en Senso Technisch. Onze toegevoegde waarde is het automatiseren van deze nieuwe wasserij met SensoSuite. We besturen de verschillende machines en laten ze met elkaar communiceren.

Nieuwe industriele wasserij voor Rusanen Group Finland Het wasproces

Het wasgoed komt binnen, klant en artikel worden gekozen via SensoSuite. Voor Rusanen is het proces vanaf dit moment geautomatiseerd. Het wasgoed gaat via de vakkenband naar de Lavatec wastunnel.  Na het doorlopen van de 18 compartimenten gaat het schoongoed naar de pers.  Vanaf  de pers  wordt het het schoongoed met een liftrijband naar een  geselecteerde droger gebracht. Vanaf de drogers gaat het linnen naar de mangel en het badstof de badstofvouwers.

Hoe werkt het met SensoSuite?

In SensoSuite is ingesteld welk artikel bij welke klant horen,  het juiste wasprogramma, pers- en droogprogramma voor deze artikelen. De beste volgorde voor het wassen en drogen, dit voorkomt opstoppingen tijdens het proces.
Het voordeel van SensoSuite is dat alles geregistreerd is vanaf het moment dat het wasgoed binnenkomt, todat het de wasserij weer verlaat. Het is gebruikersvriendelijk en in meerdere talen beschikbaar.

Rusanen zorgt sinds 1930 voor het comfort van hotelgasten met hoogwaardig textiel. Zij wassen volgens hoge kwaliteitsnormen met moderne methoden en hulpmiddelen.

 

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden