Icon Senso Technics

Interne logistiek

Het verbeteren van interne processen

Wilt u weten waar de uitdaging binnen uw interne logistiek zit? Senso Technics helpt u hier invulling aan te geven. Met slimme verbeteringen zoals een transportlift, hangbaan en transport banden kunnen wij uw interne logistiek optimaal laten functioneren. Dankzij onze kennis en ruime ervaring zijn we in staat uw huidige interne logistiek efficiënter te maken en zorgen we ervoor dat onze oplossingen probleemloos samenwerken met andere interne systemen.

Transportlift

Vanaf het sorteersyteem

Het gesorteerde wasgoed wordt verzameld in de waszak en via een sorteerlift (OC systeem) met een hangbaan naar de bufferbaan  en wasstraat getransporteerd. Het wasgoed wordt automatisch boven de wasstraat gelost.

 

Hangbaan

Vuilgoed D2

De hangbaan dient voor opslag van wasgoed na het sorteren. Het gesorteerde wasgoed wordt verzameld in de waszak en via een sorteerlift (OC systeem) naar de bufferbaan en wasstraat getransporteerd. Een hangbaan zorgt voor ruimte op de vloer en maakt het transport efficiënter. Bij een vuilgoedhangbaan (D2) maakt u gebruik van een enkeltrolley of dubbeltrolley systeem. Een enkeltrolley systeem is geschikt voor het handmatig beladen. Een dubbeltrolley wordt gebruikt voor handmatig beladen en het beladen van een transportband.

 

Hangbaan

Schoongoed D3

De schoongoedhangbaan (D3) maakt gebruik van de dubbeltrolley voor de opslag van het schone wasgoed. De schoongoedhangbaan wordt beladen vanaf de drogers en transporteert het schone goed naar de mangels en (badstof) vouwers. Het schoongoed wordt automatisch en direct op de juiste werkplek gelost.

 

Transportbanden

Transport vanaf de drogers

Transportbanden worden vaak gebruikt in combinatie met een schoongoedhangbaan. De transportbanden dienen als losbanden achter de drogers en transporteren het linnen naar de juiste losdoelen.

 

Schoonsorteerbanden

Aanvoer naar werkplekken

Transportbanden zorgen ook voor de aanvoer naar de juiste werkplekken, zoals de badstofvouwers en lakenmangels.

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden