Senso Technics Icon Senso Technics

Hotelier Linen Services realiseert forse besparing

Hotelier Linen Services realiseert forse besparing door efficiëntere logsitiek

Het efficiënter verwerken van horeca linnen voor de hospitality branche levert Hotelier Linen Services jaarlijks een forse besparing op. Door de interne logistiek van het linnen in waswagens te vervangen door hangbanen met in totaal 250 zakken, zijn er aanmerkelijk minder mensen nodig. De grote vuilgoedhangbaan vervangt de 5 vakkenbanden en belaadt de vijf wasstraten automatisch.

Het intern transport van het horeca linnen is door deze logistieke oplossing overzichtelijker en efficiënter geworden. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met de bestaande Kannegiesser installatie voor het ontladen van de drogers naar de schoongoed hangbaan waar het horeca linnen wordt getransporteerd naar de 8 vouwers voor badstof.

Deskundig advies
Hotelier Linen Services heeft gekozen voor de deskundigheid van Senso Technics. Naast het oplossen van onze logistieke uitdaging (de wasserij is slechts 4,5 meter hoog), besparen we met deze efficiëntie slag op personeelskosten. Ook hebben we in een oogopslag één totaal overzicht over het wasproces en inzicht in de productiviteit van onze medewerkers, aldus Agustin Rojas, Directeur Hotelier Linen Services.

Green,
clean and at your service
Hotelier Linen Services, de nieuwe standaard voor excellentie in het zuiden van Florida verzorgt dagelijks het horeca linnen voor diverse gerenommeerde hotels in Miami. Met enorme toewijding bieden zij dagelijks kwaliteit, kosten efficiëntie en betrouwbare service aan hun klanten.
 http://www.hotelierlinen.com/
Hotelier Linen Services

Green, clean and at your service

Wilt u weten of Senso Technics ook wat voor u kan betekenen. In onze aanpak staat samenwerking centraal. Wij koppelen uw kennis en ervaring aan die van ons. In goed overleg bouwen wij zo een logistieke en automatiseringssysteem dat uw en uw medewerkers optimaal ondersteunt.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden