Senso Technics Icon Senso Technics

Automatiserings oplossingen

Oplossingen op maat

De besturingen van Senso Technics communiceren makkelijk met bestaande of nieuwe machines van andere leveranciers. Dit maakt onze besturingen flexibel en volgens uw wensen. Een besturing is altijd correct en bestand tegen geluid, trillingen, vocht en stof. Zo kijken we naar uw wensen en zoeken naar de beste oplossing.

 

SensoControl

Besturing van

aanvoerband, sorteerstation, lift, bufferbaan en wastunnel

Senso Technics bestuurt transportsystemen zoals de aanvoerband naar het sorteerstation. De aanvoerband kan worden bediend met een aan / uit knop of een fotocel. Tijdens het sorteren registreert de load cell het gewicht van de zakken. En worden de zakken via een kettingbaan via de lift naar de bufferbaan getransporteerd. Vanuit de bufferbaan worden de zakken via de vuilgoedhangbaan naar de wastunnel getransporteerd.

Interne transport

Liftrijband

Dubbelbeladen

Voor het transport tussen de pers en droger wordt er gebruik gemaakt van een liftrijband of shuttle. De liftrijband kan ook nog de drogers enkelbeladen of dubbelbeladen.

Interne logistiek

Ideale Ekeren

Van handbeladen naar geautomatiseerd beladen

Wasserij Ideale in Ekeren is van het handbeladen in 2014 overgestapt naar het automatisch beladen van de wasmachines en drogers. Senso Technics heeft de automatisering en logistieke oplossing hiervoor geleverd waaronder de hangbaan en op maat gemaakte liftrijband.

Onze klanten

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden