Senso Technics Icon Senso Technics

SensoControl voor CleanLease Hoogstraten

SensoControl voor de bestaande wastunnels van  CleanLease Hoogstraten,

Hoogstraten 16 februari – Om de continuïteit en kwaliteit van de wasstraten te waarborgen, heeft CleanLease Hoogstraten besloten de huidige Senking besturingssystemen vervangen door SensoControl en het bestaande SensoView uit te breiden met beide wasstraten. “SensoView geeft ons direct inzicht in onze wasserijprocessen. We weten welk artikel,  van welke klant  zich waar bevindt en hebben hiermee toegang tot real-time management informatie in de productieprocessen. Dit sluit perfect aan bij het doel om een klantgerichte partner te zijn en in de Benelux de toon te zetten op het gebied van integraal textielbeheer.

Als CleanLease Hoogstraten investeren we permanent in de ontwikkeling van onze mensen. Innoveren we in onze producten, diensten en processen. Zo zorgen we voor nog meer betrouwbaarheid. Daarmee trachten we met ‘het borgen en verbeteren van prestaties’ klanten in hun volledige textiel logistieke keten een competitief voordeel te bieden”, aldus Eric van Hoof, Projectmanager Techniek België

Over SensoControl

SensoControl is een intelligent besturingssysteem voor gebruikte en nieuwe wastunnels. Met SensoControl heeft u een gebruiksvriendelijk en eenvoudige besturing. Een overzichtelijke waterflow voorziet in het snel en nauwkeurig doseren. Vervolgens reageert deze applicatie automatisch op het verwerkingsproces. Wanneer het proces hapert signaleert de besturing dit en geeft SensoView een melding. In een wasserij is bedrijfszekerheid heel belangrijk. Een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem is een vereiste om afspraken met uw klant na te komen. Zodat uw productieproces optimaal functioneert.

Over CleanLease

CleanLease is met 18 locaties in Nederland en België een toonaangevende partner in textielbeheer en logistiek. Al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel voor hospitality en gezondheidszorg.

www.cleanlease.be

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden