Icon Senso Technics

Hollands Roem verhoogt capaciteit

HollandsRoem, expert op het gebied van wassen en mangelen, verhoogt haar capaciteit met een nieuwe wastunnel van 35 kilo naar 60 kilo. Om het proces efficiënter te laten verlopen en de continuïteit te waarborgen heeft Senso Technics de besturing vervangen van de hangbaan, wastunnel en drogers met het betrouwbare en gebruiksvriendelijke SensoControl. Om een goed inzicht te houden in de verschillende artikelen, productiestromen en klanten maken zij gebruik van SensoView. Met de informatie van SensoView kunnen zij het proces verder optimaliseren.

Hollands Roem Ontladen van de drogers

Hollands Roem

is expert op het gebied van wassen en mangelen. Met zo’n 20 medewerkers verzorgen zijn dagelijks het textiel voor verzorgingsinstellingen, hotels, restaurants, bungalowparken, verzorgingshuizen, kinderdagverblijven en persoonsgebonden wasgoed. Hard werken, kwaliteit en service zijn de ingrediënten voor het bloeiende Hollands Roem.

www.hollandsroem.nl

 

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden