Senso Technics Icon Senso Technics

Hollands Roem verhoogt capaciteit

Hollands Roem verhoogt haar capaciteit met een nieuwe wastunnel. De wasproductie is hiermee verhoogt van 35 kilo naar 60 kilo. Om het proces nog efficiënter te laten verlopen en continuïteit te waarborgen,  heeft Senso Technics de besturing vervangen van de hangbaan, wastunnel en drogers met het betrouwbare en gebruiksvriendelijke SensoControl. Om een goed inzicht te houden in de verschillende artikelen, productiestromen en klanten maken zij gebruik van SensoView. Met de informatie van SensoView kunnen zij het proces verder optimaliseren.

Hollands Roem Ontladen van de drogers

Hollands Roem is expert op het gebied van wassen en mangelen. Met zo’n 20 medewerkers verzorgen zijn dagelijks het textiel voor verzorgingsinstellingen, hotels, restaurants, bungalowparken, verzorgingshuizen, kinderdagverblijven en persoonsgebonden wasgoed. Hard werken, kwaliteit en service zijn de ingrediënten voor deze bloeiende wasserij.

www.hollandsroem.nl

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden