Senso Technics Icon Senso Technics

Zonnige projecten voor Senso Technics

Zonnige projecten voor Senso Technics

Samen met Senso Technics verhogen Hotelier Linen Services en Crown Linen de productie door efficiënte logistieke oplossingen. Nu het weer in Nederland nat, guur en koud is zijn het voor Senso Technics zonnige tijden. Momenteel zijn we werkzaamheden aan het verrichten in het zonnige Florida bij Hotelier Linen Services in Miami en Crown Linen in Fort Myers.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, kostenbeheersing en service op maat
Zowel Hotelier en Crown Linen verzorgt dagelijks het textiel voor de gerenommeerde hotels in Miami Lakes en Fort Myers en daarbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid, kostenbeheersing en service op maat centraal. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen hebben beide partijen Senso Technics ingeschakeld om het interne logistieke proces nog efficiënter te maken door gebruik te maken van hangbanen, nieuwe stabiele besturingssytemen op de wasstraten en drogers en optimaal overzicht over de gehele wasserij door visualisatie software. Hotelier gaat nog een stapje verder door gebruik te maken van de nieuwe oplossing SensoPerformance. SensoPerformance geeft direct inzicht in de productiviteit per uur van de diverse artikelen en werknemers.
 www.hotelierlinen.com | www.crownlinen.net

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden