Senso Technics Icon Senso Technics

Zonnepanelen, daar krijg je energie van

Op de daken van Senso Technics schitteren sinds juli nieuwe zonnepanelen.
Door de plaatsing aan de Energieweg 13M en 15M in Leerdam is 100 % van de energiebehoefte van Senso Technics zonnestroom. Het systeem rekent uit hoeveel CO2 uitstoot Senso Technics elke dag bespaart door gebruik van zonne-energie. De CO2 reductie die we in een aantal weken gerealiseerd hebben staat gelijk aan 26 bomen.
Daar krijg je energie van, logisch toch want zonne-energie krijg je voor niets en is harstikke duurzaam.

Duurzaam ondernemen
Of het nu privé is of zakelijk, je kunt veel profijt hebben van zonne-energie, en op deze manier dragen we ons steentje bij aan het milieu. Het is een duurzame investering, en je bespaart op je energiekosten. Het is goed voor het klimaat, en als zonnepanelen energie opwekken zorgt dit voor minder CO2 uitstoot. Het gebeurd dat zonnepanelen stroom produceren op een moment dat er binnen je onderneming geen stroom wordt verbruikt. Het mooie hiervan is dat de stroom dan naar het elektriciteitsnet gaat. Het energiebedrijf verrekent dit.

Wat doen zonnepanelen nou eigenlijk precies?
Een zonnepaneel zet de energie van onze prachtige zon om in elektriciteit. En daar zijn wij blij mee, want dit is een vorm van duurzame energie. Zelfs op een bewolkte dag ‘geeft’ de zon ons energie. De panelen op het dak van Senso Technics vangen de zonnestralen en hun energie op, en een speciale omvormer zorgt ervoor dat het bruikbare elektriciteit wordt. Zonne-energie is een vorm van ‘schone’ energie, waarmee je dus kunt besparen op je energielasten.

Als leverancier voor de wasserijbranche biedt Senso Technics een reeks oplossingen die klanten beter in staat stelt om duurzaam te ondernemen. Hergebruik van machines en het monitoren van energieverbruik zijn hiervan concrete voorbeelden.

Wilt u meer weten over waarom zonnepanelen een goed idee zijn? 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden