Senso Technics Icon Senso Technics

VEGA house Exhibition maart 2018

Vega House Exhibition maart 2018, ben jij erbij?

Van donderdag 22 t/m zaterdag 24 maart 2018 organiseerde Vega Systems de VEGA HOUSE EXIBITION in Oss.

Ook wij van Senso Technics waren van de partij.
Aanvang VEGA HOUSE EXIBTION is 09.00 uur.

Meer informatie |

Dit evenement geeft u een mogelijkheid om de fabriek te bezichtigen en de complete product range in werking te zien. Zowel de wastunnels, drogers, mangels en badstofvouwer, als de aanvullende oplossingen van partners zijn te zien.

Vega House Exhibition Gezelligheid bij Vega systems

 

 

 

 

 

 

 

Voor Vega Systems is dit een jaarlijks terugkerend evenement. Geïnteresseerden over de hele wereld vliegen in om de nieuwe machines te zien. Voor Vega Systems en partners de uitdaging om de Vega House Exhibition maart weer tot een succes te maken. Bovendien ook voor ons als Senso Technics een fantastische gelegenheid om onze wasserij oplossingen te laten zien. Met onze software heeft u in één oogopslag uw wasserij in beeld. Daarnaast weet u waar uw klanten en hun artikelen zich bevinden binnen uw wasserij. Naast onze software leveren we ook wasserij systemen zoals hangbanen en sorteer oplossingen. Kom een praatje maken om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Met onze kennis en passie helpen we graag wasserijen om interne processen effectiever te maken. Dit doen we over de hele wereld.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden