Senso Technics Icon Senso Technics

Passie voor engineering en enthousiast en gedreven

Heb jij een passie voor engineering? Ben je enthousiast en gedreven? Dan hebben wij een leuke baan voor je. Draai jij je hand niet om voor het maken van de vertaalslag van opdrachtgever naar het ontwerp van een project? Je hebt ervaring bij het indelen van schakelkasten? Werk je graag samen met collega’s, klanten en partners en leveranciers?
Ben je bereid je kennis te delen of wil je juist nog wat leren? Dan ben je bij ons op je plek!

Wij zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste elektrotechnische tekenaar of engineer.

Passie voor Engineeren

 

 

 

 

 

 

 

 

Als elektrotechnisch tekenaar of engineer heb je een divers takenpakket en ben je betrokken bij projecten van de ontwerpfase tot en met revisie. Grote en kleine projecten, jij tekent ze van A tot Z en je bent pas tevreden als ze naar wens van de klant zijn opgeleverd. Ook het opstellen van bijbehorende documenten zoals werkinstructies, behoort tot je verantwoordelijkheden.

Heb je minimaal MBO niveau 4 op het gebied van Elektrotechniek. En ervaring met SEE Electrical, Caddy, AutoCAD, IGE-XAO of ben je juist een E-plan expert?  Kennis van de Engelse taal is een pre, omdat wij wereldwijd industriële wasserijen optimaliseren. Ervaring met projectmatig werken is wenselijk.

Wil je meer weten over deze functie of solliciteren? Neem dan contact op met Marco van Hal, 088-4262300 of stuur je CV met motivatie naar vacature@sensotechnics.nl.

Bedrijfsprofiel
Senso Technics is specialist in het optimaliseren van industriële wasserijen. Onze wasserij systemen, logistieke en wasserij software kunnen naar behoefte worden ingezet. De modulaire oplossingen bieden zowel kleine als grote wasserijen wereldwijd de mogelijkheid om hun productieproces te optimaliseren.

Download vacature | Meer informatie

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden