Senso Technics Icon Senso Technics

Nieuwe besturing Jensen wastunnels

Nieuwe besturing Jensen wastunnels

In opdracht van Ecotex GmbH & Co , totaalleverancier en revisoren van commerciële wastechniek, heeft Senso Technics al een aantal gereviseerde Jensen wastunnels kunnen voorzien van een nieuwe SensoSuite besturing. Met een nieuwe gebruiksvriendelijke besturing geeft Senso Technics een bestaande wastunnel een nieuw leven. Daarnaast kunnen we, als systemintegrator, de wastunnel laten samenwerken met andere machines in een wasserij. Met SensoSuite, wasserij-software , hebben de diverse wasserijen van Ecotex, één systeem voor procesbeheer. Binnen SensoSuite worden klanten, artikelen, wasprogramma’s, gewicht en dagproductie beheert.

Klant en artikel registeren in SensoSuite

Ecotex’s LVR Krankenhauszentralwäschereien

Aanvoer wasgoed

Met de nieuwe besturing sturen de wasserijen de aanvoer van het wasgoed vanaf een vakkenband, vuilgoedhangbaan D2 of een transportband aan. Zo kunnen zij gemakkelijk op klant en artikel wassen. Een overzichtelijke waterflow stuurt pompen en kleppen aan en geeft het juiste was- en doseerprogramma mee. Het wasgoed gaat van compartiment naar compartiment, klant en artikel zijn dus ook altijd te volgen in de wastunnel. De automatische afroep, met SensoSuite, voert het eerst gewenste artikel of klant aan. Het voordeel niet alleen de wastunnel is optimaal beladen ook het droogproces , de mangel en badstofvouwer kunnen zo optimaal aansluiten in het wasproces. Komt er een spoedje tussendoor dan kan de afroep ook eenvoudig handmatig bedient worden.

SensoSuite wasserij management software

Met SensoSuite, wasserij management software van Senso Technics heeft de wasserij één besturingssysteem. Zo hebben zij in één lay-out een overzicht over het hele wasserij proces, beheren van gegevens en het besturen van de bestaande machines binnen de wasserij van Ecotex.  Via handige werkstations (zie afbeelding)  kunnen de dagelijkse processen makkelijk gevolgd worden en beheert.

Over Ecotex
Al meer dan 50 jaar staat Ecotex in Europa voor het opkappen van machines op het gebied van wastechniek. Ecotex renoveert, levert en installeert wastunnels, persen, centrifuges, drogers, mangels, (badstof) vouwmachines, finisher systemen, transporttechniek en transportbanden van toonaangevende fabrikanten als Jensen, Kannegiesser en Lavatec.

 

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden