Senso Technics Icon Senso Technics

Tallinna Pesumaja optimaliseert vuilgoedafdeling

Tallina Pesumaja is al meer dan 11 jaar specialist op het gebied van laundry services voor hospitality en gezondheidszorg. Tallinna is gevestigd in een nieuw en modern gebouw in de buurt van Tallinn en is volledig ingerichte wasserij volgens criteria van de EU.

Stroomlijning van productie en productiegegevens
Wasserij Tallinna Pesumaja is als sinds 2004 actief in de staat Estonia in Estland. De wasserij bevoorraadt ziekenhuizen, hotels en restaurants. Een van de doelstelling was het stroomlijnen van de productie en meer inzicht in de productiegegevens. Door het efficiënter maken van de vuilgoedafdeling en het implementeren van SensoView kon Tallinna al direct een aanzienlijke slag maken.

Profiteren van nieuwe technieken ter optimalisatie van bestaande processen 
De vuilgoedafdeling was nog niet geautomatiseerd. In de bestaande situatie werd het vuilgoed vanuit containers op een band gesorteerd, terug geplaatst in de
container en naar de vakkenband gereden. Vanuit de container werd het wasgoed op de vakkenband gegooid, gewogen en in de Senking wastunnel en Vega Smartline getransporteerd.

Voor automatisering

Voor automatisering door Senso Technics.

Aangezien het stroomlijnen van productie een belangrijke factor is, hebben de verantwoordelijke gekozen om de interne logistiek te optimaliseren met de oplossingen van Senso Technics. Het wasgoed wordt op een band geplaatst, uitgesorteerd en gewogen bij een van de acht posities van de sorteergroep. De volle waszak wordt automatisch getransporteerd naar de bufferbanen en op afroep naar de Senking en Vega wastunnel getransporteerd.

Sorteergroep en hangbaan Tallinna

Nieuwe sorteergroep en vuilgoedhangbaan

Naadloze integratie en soepele vuilgoedprocessen
Sinds de optimalisatie van de vuilgoedafdeling door Senso Technics is de vloer vrij en is er meer inzicht in de diverse artikelen, klanten en productiegegevens. De flexibele experts van Senso Technics zorgen ervoor dat de implementatie van de software en logistieke oplossingen soepel verlopen en naadloos aansluiten op bestaande processen. De medewerkers van Tallinna zijn getraind en onze medewerkers zijn een culturele ervaring rijker.

Tallinn the main capitol of Estonia

Tallinn hoofdstad van Estland
www.tallinapesumaja.ee 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden