Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij automatisering

Een passende oplossing in uw wasserij

Met het optimaliseren van uw wasserij productieproces valt veel winst te behalen. In bestaande processen zijn verbetering mogelijk die zorgen voor meer efficiency tijdens het productie proces. Onze oplossingen zijn modulair en dus naar behoefte in te zetten. Zo bouwen wij stap voor stap met u aan een passende oplossing die afgestemd is op uw budget en wensen binnen uw wasserij.

Zo doen wij dat!

Systemen

Geautomatiseerde logistieke oplossingen

Met onze logistieke oplossingen transporteert en sorteert u het textiel efficiënter en wordt de ruimte binnen uw wasserij optimaal benut. Naast de ruimte die u bespaart krijgt u ook beter overzicht van welk artikel en welke klant zich waar bevindt. Met het instellen van de juiste afroep creëert ook een optimale flow in uw wasserij.

Sorteren, bufferen en transporteren

Software

Wasserij Performance

Vanaf het moment dat het textiel binnenkomt tot het moment dat het schone textiel de wasserij weer verlaat beheerst en beheert u met de software van Senso Technics het volledige proces. Zo heeft u uw wasserij in één oogopslag in beeld en maakt u gebruik van een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem. Een geautomatiseerd systeem voor de logistieke aansturingprocesbesturing voor wasstraten en drogers én het instrueren van uw medewerkers. Voor het optimale resultaat gebruikt u onze software als totaaloplossing, maar u kunt er ook voor kiezen om de software modulair te implementeren.

 

Bekijk onze software oplossingen

Diensten

Full-service

Bij Senso Technics staat samenwerking centraal. Wij koppelen uw kennis en ervaring aan die van ons. Van het integreren van eenvoudige besturingen tot de complete engineering en realisatie van nieuwe en bestaande industriële wasserijen. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw wasserij. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Senso Technics

Support & Service

7 dagen per week

Bij storingen kunt u altijd op onze ondersteuning rekenen. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor het oplossen van technische storingen.

Support & Service

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden