Senso Technics Icon Senso Technics

state-of-the-art wasserijfaciliteit

State-of-the-art wasserijfaciliteit Ivy Linen Services

Ivy Linen Services is vorige week officieel in gebruik genomen. Ivy Linen is prefererend leverancier voor diverse grote zakelijke hotelketens in Atlanta.
Deze nieuwe wasserij heeft gekozen voor een sorteerlift, de sorteerlift is een eenvoudig belaadsysteem voor met name het beladen van veel dezelfde artikelen. Via loadcellen wordt het gewicht van het wasgoed elektronisch gewogen. Via de sorteerlift worden de waszakken naar de bufferbaan getransporteerd. Vanaf de bufferbaan worden met SensoView  de gekozen artikelen en klanten aangeboden aan de wastunnel. De beide wastunnels worden automatisch beladen. Vanaf de pers worden de artikelen via een dubbele liftrijband naar de drogers gebracht. Vanaf de drogers worden de artikelen naar de schoongoed afdeling getransporteerd.

state-of-the-art facility

 

Senso Technics & Ivy Linen Services doen het “Green and Clean,

Senso Technics specialist in Automatisering en logistieke oplossingen heeft samen met Ivy Linen Services deze nieuwe 65.000 square feet wasserijfaciliteit ingericht en geautomatiseerd. Ivy Linen Services maakt onder andere gebruik van innovatieve wastunnel technologie en waterterugwinningsystemen om 70 procent van het conventionele waterverbruik te besparen met behoud van een uitstekende kwaliteit.

www.ivylinen.com

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden