Senso Technics Icon Senso Technics

Hotelier Linen Service kiest voor een optimaal wasserij proces

Hotelier Linen Service opent een nieuwe wasserij in Lakeland, FLorida. Hotelier is een commerciële wasserij voor de hospitality branche. Zij staan bekend om hun ultramoderne faciliteiten. Om het huidige proces binnen Hotelier Lakeland efficiënter te maken, hebben zij opnieuw voor de expertise van Senso Technics gekozen.

Allereerst bezoekt onze specialist de nieuwe locatie in Lakeland Florida. Vervolgens maken we een lay-out met een slimme wasserij inrichting. Daardoor kunnen we samen met Hotelier tot een definitief ontwerp komen wensen en mogelijkheden zijn opgenomen. Een van onze service is projectbegeleiding op maat. Zo kunnen  in overleg met onze klant een efficiënte overgangsplanning maken. Belangrijk is dat het bestaande productie proces doorgaat.

Nieuw sorteerstation en hangbaan

Voor een efficiënte start van het wasproces heeft Hotelier Linen Service gekozen voor een nieuw hefrail sorteersysteem.  De sorteergroep heeft 8 sorteerposities, het gesorteerde wasgoed komt direct in de juiste lege waszak. De sorteerposities zijn voorzien van monitoren met SensoSort software. Waardoor klant, artikel, gewicht en baanbestemming op monitoren te zien zijn. Wanneer de zakken optimaal beladen zijn worden de waszakken automatisch via een lift en vuilgoed hangbaan D2 in een van de gewenste bufferbanen (baanbestemming) geplaatst. Vanuit de bufferbanen worden de gewenste klanten en artikelen getransporteerd naar één van de drie wastunnels. Na het lossen van het wasgoed in de wastunnels is de lege zak weer klaar voor het sorteerstation en herhaald het sorteerproces zich.

Wasserij softwareHefrail sorteersysteem monitoren

Hotelier heeft door onze wasserij software in één oogopslag inzicht in het proces. Zodat zij weten waar klanten en artikelen zich bevinden binnen de wasserij. De software module geeft een seintje bij storingen en meldingen bij wasserij systemen zoals de wastunnels, drogers en hangbaan.

SensoService Module

Door geleverde waszakken te voorzien van een QR code, kunnen deze vervolgens gekoppeld worden aan de SensoService Module. Waszakken die onderhoud nodig hebben gaan naar eenservice rail. Hotelier Linen Service heeft hierdoor inzicht in preventief onderhoud of onderhoud wat direct aandacht nodig heeft. Daarodoor blijft het proces optimaal draaien.

Over Hotelier Linen Service

Hotelier Linen Service biedt een betrouwbare, hoogwaardige linnen wasservice aan hotels en resorts in Florida. Om deze kwaliteit te bieden maken zij gebruik van ultramoderne faciliteiten en hun decennialange ervaring in de industrie. Dit stelt Hotelier in staat om de hoogste kwaliteit en efficiëntie in de textielverwerking te bereiken.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2020 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden