Senso Technics Icon Senso Technics

Hotelier Linen Service kiest voor een optimaal wasserij proces

Hotelier Linen Service opent een nieuwe wasserij in Lakeland, Florida. Hotelier is een commerciële wasserij voor de hospitality branche. Zij staan bekend om hun ultramoderne faciliteiten. Met behulp van onze expertise van Senso Technics is het huidige proces efficiënter.

Eerst bezoekt onze specialist de nieuwe locatie in Lakeland Florida. Daarna maken we een lay-out met een slimme wasserij inrichting. Vervolgens volgt een definitief ontwerp met de wensen en mogelijkheden van  Hotelier. Een van onze service is projectbegeleiding op maat. Zo kunnen we in overleg met onze klant een efficiënte overgangsplanning maken. Belangrijk is dat het bestaande productie proces doorgaat.

Nieuw sorteerstation en hangbaan

Het nieuwe wasproces van heeft Hotelier Linen Service start met een nieuw hefrail sorteersysteem. Dat houdt in 8 sorteerposities. Het gesorteerde wasgoed komt direct in de juiste lege waszak. De sorteerposities zijn voorzien van monitoren met SensoSuite software. Hierop zijn klant, artikel, gewicht en baanbestemming te zien. Als het gewenste gewicht bereikt is gaan de waszakken via een lift en vuilgoed hangbaan D2 naar een van de gewenste bufferbanen. Vanuit de bufferbanen worden de gewenste klanten en artikel getransporteerd naar één van de drie wastunnels. Na het lossen van het wasgoed in de wastunnels is de lege zak weer klaar voor het sorteerstation en herhaald het sorteerproces zich.

Wasserij software

Sorteersystemen monitoren met SensoSuite

Sorteersystemen monitoren met SensoSuite

Hotelier heeft door onze wasserij software in één oogopslag inzicht in het proces. Gedurende de dag weten zij waar klanten en artikelen zich bevinden binnen de wasserij. Ook bij storingen en meldingen aan de wasserij systemen zoals de wastunnels, drogers en hangbaan ontvangen zij een sein.

SensoService Module

Door waszakken te voorzien van een QR code, zijn deze gekoppeld aan de SensoService Module. Waszakken die onderhoud nodig hebben gaan naar een service rail. Hotelier Linen Service heeft hierdoor inzicht in preventief onderhoud of wat direct aandacht nodig heeft. Daardoor blijft het proces optimaal draaien.

Over Hotelier Linen Service

Hotelier Linen Service biedt een betrouwbare, hoogwaardige linnen was service. Om deze kwaliteit te bieden aan hotels en resorts maken zij gebruik van ultramoderne faciliteiten. Decennialange ervaring stelt hun in staat om de hoogste kwaliteit en efficiëntie in de textielverwerking te bereiken.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden