Icon Senso Technics

Hotelier Linen Service kiest voor een optimaal wasserij proces

Hotelier Linen Service opent nieuwe wasserij in Lakeland, FLorida. Hotelier is een commerciële wasserij voor de hospitality branche en staat bekend om een ultramoderne faciliteit . Voor een optimaal en efficiënt proces is de expertise van Senso Technics opnieuw ingezet. Eerst ging onze specialist een bezoek brengen op locatie in Lakeland FLorida. Daarnaast werd in Leerdam gewerkt aan een lay-out met voorstel voor een slimme wasserij inrichting. Samen met Hotelier is er een definitief ontwerp gemaakt waarin de wensen en mogelijkheden zijn opgenomen. Een van onze services is projectbegeleiding op maat om zo in overleg tot een efficiënte overgangsplanning te komen. Belangrijk hierbij is dat het bestaande productie proces doorgaat.

Nieuw sorteerstation en hangbaan

Om het proces op deze locatie zo efficiënt mogelijk te starten heeft Hotelier Linen Service gekozen voor een nieuw hefrail sorteersysteem.  De sorteergroep heeft 8 sorteerposities, het  gesorteerde wasgoed komt direct in de juiste lege waszak. De sorteerposities zijn voorzien van monitoren met SensoSort software waarop klant, artikel, gewicht en baanbestemming worden getoond. Wanneer de zakken optimaal beladen zijn worden de waszakken automatisch via een lift en vuilgoed hangbaan D2 in een van de gewenste bufferbanen (baanbestemming) geplaatst. Vanuit de bufferbanen worden de gewenste klanten en artikelen getransporteerd naar één van de drie wastunnels.

Wasserij softwareHefrail sorteersysteem monitoren

Hotelier heeft door onze wasserij software direct inzicht in het proces in één lay-out. Zij weten waar klanten  en artikelen zich bevinden in het proces. Daarnaast geeft deze software module storingen en meldingen door die kunnen ontstaan in het proces bij bijvoorbeeld de wastunnels, drogers en hangbaan. Na het lossen van het wasgoed in de wastunnels is de lege zak weer klaar voor het sorteerstation en herhaald het sorteerproces zich.

SensoService Module

Doordat de door Senso Technics geleverde waszakken zijn voorzien van een QR code, kan deze gekoppeld worden aan de SensoService Module. Deze module maakt het mogelijk om waszakken die onderhoud nodig hebben naar een service rail te plaatsen. Hotelier Linen Service heeft hierdoor inzicht in preventief onderhoud of onderhoud wat direct aandacht nodig heeft. Hierdoor blijft het proces optimaal draaien.

Over Hotelier Linen Service

Hotelier Linen Service biedt een betrouwbare, hoogwaardige linnen wasservice aan hotels en resorts in Florida. Daarvoor maken zij gebruik van ultramoderne faciliteiten en decennialange ervaring in de industrie. Dit stelt Hotelier in staat om de hoogste kwaliteit en efficiëntie in de textielverwerking te bereiken.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden