Senso Technics Icon Senso Technics

Geëngineerd en klaar voor verzending

Geëngineerd en klaar voor verzending.  In opdracht van Bates Troy Healthcare Linen Services zijn kisten met besturingskasten onderweg naar Binghamton USA. Deze specialistische verzendkisten zijn op maat gemaakt door Holland Packing bij Senso Technics op locatie. Met hulp van onze collega’s zijn de besturingskasten op de juiste wijze in de kisten geplaatst. Deze nieuwe besturingskast is geëngineerd door Senso Technics en gemaakt door Red-Fox.

Geëngineerd en klaar voor verzendingGeengineerde Besturingskast van Red-Fox voor de Lavtec drogers Bates Troy

Vervangen van de bestaande Lavatec besturing

In opdracht van Bates Troy Healthcare Linen Services vervangen we de besturing van de bestaande Lavatec wastunnel, pers, Liftrijband en drogers.  Ten eerste zorgt een nieuwe besturing voor een nieuw leven van bestaande machines. Daarnaast biedt onze gebruiksvriendelijke software  een overzichtelijke waterflow voor de wastunnel. Zodat pompen en kleppen worden aangestuurd en het juiste was- en doseerprogramma meegegeven. De wasbatch verlaat de wastunnel en gaat door naar de pers. Vervolgens biedt de liftrijband de wasbatch aan bij de gewenste droger. De drogerbesturing zorgt voor aanvoer van de wasbatch, het juiste droogprogramma en de afvoer van het drooggoed. Al onze besturingen worden geëngineerd door onze engineer en staan klaar voor verzending. Eind maart is er één van onze specialisten op locatie om het project in bedrijf te stellen.

Software voor de wasserij

Naast een nieuwe besturing neemt Bate Troy ook de software in gebruik. Daarmee heeft Bates Troy een gebruiksvriendelijk controle systeem voor zijn wasserij en één lay-out voor het hele wasserij proces. Daarnaast zorgt SensoView voor inzicht in de productie en medewerkers.

Bates Troy Healthcare Linnen diensten

Met meer dan 100 jaar ervaring streeft Bates Troy Healthcare Linen Services naar een uitstekende service en kostenbesparingen voor haar klanten. Bates Troy bedient ziekenhuizen en rusthuizen in New York en Pennsylvania.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden