Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij management software SensoSuite één besturingssysteem

Wasserij management software SensoSuite van Senso Technics levert u één besturingssysteem voor uw hele wasserij. Een visualisatie van het hele proces in één lay-out, beheer van uw gegevens en besturen of aansturen van uw machines en productie, zo heeft u volledige controle over uw wasserij logistiek en heeft u actueel inzicht in het gebruik van uw capaciteit.

Voor de vuilgoed afdeling

Wasserij management software SensoSuite van Senso Technics biedt u één besturingssysteem voor uw wasserij. Op het moment dat het vuile wasgoed binnenkomt registreert u klant en artikel op een Senso Technics werkstation. De wasbatch krijgt een uniek track en trace nummer mee. Zo weet u waar uw klant is binnen uw wasserij en waar artikelen zijn. Op welk moment van het wasserijproces dan ook. U heeft het inzicht.

Sorteren van het wasgoed

Afhankelijk van de hoeveelheid klanten en artikelen kiest u voor de sorteer oplossing die het beste bij uw wasserij past. Of dit een sorteerlift, vakkenband, een hefrail sorteergroep, sorteerbanden, sorteerzakken of sorteerbakken zijn, wasserij software SensoSuite, helpt u hierbij. Met SensoSuite kunt u, door het ingeven van de artikelen, het wasproces en droogproces optimaal instellen. Tijdens het sorteren heeft u inzicht in klant, artikel, gewicht en baanbestemming, wanneer u het gesorteerde wasgoed tijdelijk wil opslaan in een (buffer) hangbaan.

Afroepen van het wasgoed met wasserij software

Door de afroep van artikelen automatisch in te stellen met wasserij software kunt u uw wastunnel altijd optimaal laten functioneren. Het ene artikel heeft, zoal u weet, meer was en droogtijd nodig, dan het andere artikel. Wilt u het handmatig veranderen, dan kan dat natuurlijk ook. Wanneer u gebruik maakt van een hangbaan en bufferbanen is de automatische afroep zeker de oplossing voor u. Zo kunt de “oudste” zakken er het eerst uit gaan, wanneer de wastunnel weer beschikbaar is.

Besturen van een wastunnel

Besturing wastunnel SensoSuite

Besturing wastunnel vanuit SensoSuite

Met SensoSuite besturing kunt u ook een wastunnel aansturen of besturen. Wanneer u wasserij software toevoegt aan uw wastunnel besturing kunt u de aanvoer regelen door het automatisch afroepen van het wasgoed. Klant en artikel en wasprogramma worden doorgegeven aan uw bestaande wastunnel besturing.
Wanneer u gebruik maakt van de wasserij software ter vervanging van uw huidige besturing kunt u de wastunnel besturen. Met behulp van een overzichtelijke waterflow worden pompen en kleppen aangestuurd en het juiste was- en doseer programma meegegeven, afgestemd op uw chemicaliën plan . Het wasgoed vervolgt zijn weg door de wastunnel door van compartiment naar compartiment te gaan. U kunt gemakkelijk zien waar klant en artikel zich bevinden met de gebruiksvriendelijke wasserij software.

 

Persbesturing

Wanneer de pers een nieuwe besturing nodig heeft kunt u deze vervangen door wasserij software. De pers krijgt een signaal door van de wastunnel. Zo weet de pers dat het juiste persprogramma geactiveerd wordt. Wanneer de afvoerband of liftrijband klaar is voor gebruik schuift de schone wasbatch (cake) door naar de volgende positie in het wasserij proces.

Liftrijband besturing

Met wasserij software bestuurt u ook een liftrijband. Deze kan helpen met het beladen of dubbel beladen van de drogers. En het bufferen van een extra wasbatch (cake).

Besturing van een droger

Wasserij management software SensoSuite één besturingssysteem

Drogerbesturing met SensoSuite

Een nieuwe droger besturing voor gas- en stoomdrogers communiceert met de drogers, zodat het juiste droogprogramma wordt aangeboden aan het te drogen wasgoed. De droger wordt beladen met de gewenste wasbatch (klant, artikel). Na het drogen ontlaadt de droger het linnen of badstof op een afvoerband, in een waskar of in een schoongoedhangbaan D3. Een nieuwe drogerbesturing komt van pas, wanneer de huidige besturing niet meer goed functioneert en uw drogers nog steeds goed werken. Of wanneer u uw bestaande drogergroep wilt uitbreiden. Ongeacht het bouwjaar of het fabricaat.

 

Performance meten op de schoongoed afdeling

SensoSuite monitort de actieve productie uren en aantallen van uw machines en medewerkers. De medewerker meld zich aan zich bij de badstof vouwer of mangel met een keycard of tag. De naam van de medewerker en artikel worden zichtbaar op de monitor boven de vouw machine of mangel. De norm per uur kan worden ingegeven per artikel. Zo weet u en uw medewerker of de productiedoeleinden nog behaald kunnen worden.

Wilt u op elk moment inzicht in uw wasserij processen? Uw klanten bedienen en tegelijkertijd uw textielwasserij zo efficiënt mogelijk aansturen? Wilt u zeker weten dat al het wasgoed juist gesorteerd wordt? Of flexibel kunnen schuiven met uw klantopdrachten? De wasserij management software SensoSuite van Senso Technics vult deze wensen voor u in zowel als totaaloplossing, maar ook als onderdeel van het wasproces en machine.

Bent u ook toe aan een slimme (totaal) oplossing? Mail naar sales@sensotechnics.nl of bel 088-4262300

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden