Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij Heycop verhoogt opnieuw de productiviteit

Wasserij-Heycop verhoogt de productiviteit met 50 procent. Dit weekend werd de bestaande Lavatec wastunnel (11 kamers) vervangen voor een splinternieuwe Vega Smartline (16 kamers). Het was een spectaculaire happening hoe de Lavactec wastunnel zijn weg naar buiten vond en de de nieuwe Smartline naar binnen gereden werd.  De Smartline is speciaal ontwikkeld om horeca- en hotel linnen efficiënter te verwerken. Daarnaast heeft ‘t Heycop een nieuwe pers, nieuwe drogers en een shuttle van Vega aangeschaft. Senso Technics verzorgt de communicatie tussen de bestaande hangbaan, de nieuwe wastunnel, de pers en de drogers. Tevens besturen we de complete hangbaan inclusief sorteerstation en de liftrijband voor het optimaal beladen van de drogers. Via deze communicatie en de eigen besturing van Senso Technics heeft ‘t Heycop een gebruikersinterface voor de complete wasserij en een rapportagesysteem voor het volledige proces.

Wasserij Heycop

 

Wasserij Heycop

is specialist in het reinigen van hotel- en horecalinnen, linnen uit de gezondheidszorg en bedrijfskleding. Met al meer dan 85 jaar ervaring levert dit familiebedrijf een uitstekende service en kwaliteit en hanteert een persoonlijke benadering.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden