Senso Technics Icon Senso Technics

Nieuwbouw en uitbreiding voor A-Vask

De Deense wasserij A-Vask heeft de productiemogelijkheden uitgebreid met een nieuwe productielocatie die nauw aansluit op de bestaande wasserij. Deze stap biedt deze snel groeiende wasserij en specialist in bedrijfskleding, matten en overig linnen (platgoed) de mogelijkheid om hun klanten nog beter van dienst te zijn met hun uitdagingen op het gebied van hygiëne en comfort. De nieuwe ruimte biedt meer productiecapaciteit en de mogelijkheid om de processen efficiënter te maken.

Besturing voor nieuwe hangbaan en 32 sorteerbakken

De nieuwe ruimte heeft een nieuwe Dunnewolt hangbaan met 32 sorteerbakken met een apart beladenpunt voor matten en bedrijfskleding. In opdracht van Botved bestuurt Senso Technics in deze eerste fase de sorteerbakken, en de nieuwe hangbaan. Senso Technics zorgt ervoor dat de twee nieuwe Vega wastunnels en een bestaande Jensen Wastunnel beladen worden. Nadat de was gesorteerd is wordt de vuile was vanuit de bufferbaan naar de juiste wastunnel getransporteerd. Een van de Vega wastunnels reinigt de bedrijfskleding, de tweede de matten. De Jensen wastunnel reinigt het overige linnen. De visualisatie van Senso Technics (SensoView) maakt het geheel inzichtelijk zodat men precies kan zien waar welk artikel zich bevindt. Ook voor de verdere fases maakt A-Vask gebruik van de kennis en specialisme van Senso Technics. 

A-Vask nieuwe sorteerbakken

www.a-vask.dk

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden