Senso Technics Icon Senso Technics

Wäscherei Buchholz in Marlbergweich

Vorig jaar investeerde familiebedrijf Wäscherei Buchholz in een nieuwe industriële wasserij. Een voormalige fabriek in Malbergweich, die lange tijd heeft leeg gestaan, nu compleet ingericht en operationeel als wasserij met een sorteerbordes, wastunnels, pers, centrifuge, drogers, mangelstraten, badstofvouwers, banden en een shuttle.

“Wäscherei Buchholz is bijna acht decennia geleden opgericht in Prüm. De voormalige stoomwasserij voor particuliere klanten is inmiddels een grote wasserij geworden. Klanten zijn vakantieparken, hotels, ziekenhuizen, verpleeghuizen en strijdkrachten. “Vanwege de groei van ons bedrijf en te kort aan uitbreidingsmogelijkheden in onze vorige locatie in Prüm waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere locatie,” zegt Schweyen, Directeur van Wäscherei Buchholz.

Wäscherei Buchholz in Marlbergweich

In mei 2015 bracht de directeur van Buchholz voor het eerst een bezoek aan de bestaande bedrijfshal. Vervolgens het koopcontract getekend.  Sindsdien is er hard gewerkt aan het pand. Na het leegmaken van de ruimten, kon worden gestart met de renovatie. In opdracht van Vega Systems Duitsland wat op een steenworp afstand van Wäscherei Buchholz gevestigd is, heeft Senso Technics er mede voor gezorgd dat het elk stuk wasgoed door een volledig geautomatiseerd proces gaat. In de ene wastunnel verwerken we plat linnen zoals lakens en handdoeken. De tweede wastunnel gebruiken we voor kleding en speciaal textiel en daarna vervolgt het linnen en textiel hun weg naar de drogers, aldus Schweyen.

Wäscherei Buchholz is niet alleen zeer energie-efficiënt, maar voldoet ook aan de strenge eisen van de hygiëne certificaten. Zij hechten veel waarde aan een prettige werkomgeving voor hun 110 medewerkers. Zo is er een ontspanningsruimte voor de medewerkers met massagestoelen en een ruimte voor kinderopvang.

http://www.waescherei-buchholz.de/

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden