Senso Technics Icon Senso Technics

Trots op onze projecten

Trots op onze projecten. Teamwork is de sleutel naar een naadloos proces binnen een wasserij. Het bewijs is bijvoorbeeld Clinni Oulun Keskuspesula Oy. Met verschillende partijen hebben we een prachtig resultaat neergezet. De schoongoedafdeling is een geweldig teamwork van een Dunnewolt hangbaan D3, Jensen mangels, Jensen badstofvouwers en een besturing met visualisatie van Senso Technics.  Met als resultaat een mooie, goed georganiseerde wasserij centraal gevestigd in Oulu Finland.

Een nieuwe locatie

De wasserij was voorheen gevestigd in het ziekenhuis van Oulu. Als gevolg van uitbreiding van het ziekenhuis, werd de wasserij verzocht een nieuwe locatie te zoeken. De nieuwe locatie is net buiten het centrum van Oulu gevonden. De start van ons project.

De rode afdeling

Wasserij vuilgoedafdeling Oulu

Wasserij vuilgoedafdeling bij Oulu

De vuilgoed- en schoongoed zijn gescheiden afdelingen. Bovendien zijn beide afdeling in kenmerkende kleuren weergegeven. De vuilgoedafdeling heeft de kleur rood gekregen. Rode waszakken zie je terug in de vuilgoedhangbaan. Eerst komt vuilgoed binnen met containers in verzamelzakken. En geleegd op een transportband. Dan vervolgt het vuilgoed zijn weg naar een sorteerband. Daar worden de diverse artikelen gesorteerd met behulp van sorteerbakken. Het gesorteerde wasgoed is (tijdelijk) opgeslagen in bufferbanen. Ten slotte wordt het wasgoed gelost in een van de twee Kannegiesser wastunnels.

Schoongoedhangbaan D3

Schoongoedhangbaan D3

Verder op de schoongoedafdeling

Voor de schoongoedafdeling is gekozen voor de kleur groen. Nadat de Kannegiesser wastunnels het was proces hebben uitgevoerd,  dan zijn de pers en drogers aan bod.
Vervolgens vanaf de drogers , met een schoongoedhangbaan, naar de bufferbanen. De afroep vindt plaats op artikel. Er is gekozen voor zeven lospunten voor de diverse artikelen.
Al met al een naadloos proces over twee afdelingen uitgevoerd door verschillende partijen.

De wasserij 

Cliini Oulun Keskuspesula Oy is een van Finlands grootste aanbieders van textielonderhoud en -verhuur. Het klantenbestand van Cliini Oulu bestaat voornamelijk uit verschillende zorg- en verpleeginrichtingen. Circa 90 vakmensen, moderne productietechnologie en een centrale ligging zorgen voor een hoogwaardige en vlotte service. Per dag doorloopt zo’n 13.000 kg wasgoed het proces wat resulteert in 30.000 stuks textiel. Weer schoon geleverd aan de zorg- en verpleeginrichtingen.

Dit is een van onze projecten waar we trots op zijn, uiteraard hebben we er nog veel meer om te delen. Wilt u weten of we u proces productiever kunnen maken? Neem gerust contact met ons op. We vinden het leuk en fijn om u van dienst te kunnen zijn.

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden