Senso Technics Icon Senso Technics

Synergy Health krijgt snelle en betrouwbare oplossing

Voorburg, Synergy Health kiest voor snelle en betrouwbare oplossing voor een bestaande Senking pers.  In een wasserij is bedrijfszekerheid heel belangrijk. Een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem is daarom een vereiste. Om besturing van de Senking pers te garanderen en tegelijkertijd de productiviteit van de pers te optimaliseren zochten zij een snelle en betrouwbare oplossing.

Met SensoControl hebben we een nieuw en zeer stabiel besturingssysteem met moderne technologie. Ook is SensoControl gebruiksvriendelijk en 24/7 inzetbaar. In het kader van duurzaamheid is het verlengen van de levensduur van de Senking pers een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, aldus Paul Lassooy, Bedrijfsmanager bij Synergy Health.

Syngery Health Voorburg kiest voor Senso Control

 

Synergy Health

is een leverancier van externe diensten aan bedrijven uit de gezondheidssector. Daarnaast zijn zij marktleider in linnenbeheerdiensten, producent van infectiebeheersingsproducten en leverancier van gespecialiseerde laboratoriumdiensten.

www.synergyhealthplc.com/nl

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden