Senso Technics Icon Senso Technics

Interface module die communiceert tussen machines en Software

De nieuwe interface module biedt een nieuwe generieke oplossing voor de communicatie tussen wasserij machines en wasserij software. Door vervolgens het door Senso Technics ontwikkelde extension board aan te sluiten op een Raspberry Pi , kunnen we gegevens uitlezen vanaf diverse machines in een wasserij. Daarmee is de interface module een eenvoudige en betaalbare oplossing en vervangt de communicatie met een PLC.

Nieuwe interface module ontwikkeld door Senso Technics

Het extension board heeft 10 galvanisch gescheiden ingangen en 6 galvanisch gescheiden uitgangen.
De ingang schakelen tussen 15 en maximaal 24 volt en zijn per kanaal voorzien van een controle LED.
De uitgangen schakelen maximaal 24 volt bij maximaal 500 mA en zijn per kanaal voorzien van een controle LED.
Zowel de in- als uitgangen groeperen.

Met deze nieuwe interface module speelt Senso Technics in op de steeds veranderende markt waar er een behoefte is aan generieke en eenvoudige oplossingen voor inzicht in productie, energieverbruik, en kosten.

Meer weten?
Wilt u ook inzicht in productie, energieverbruik en kosten binnen uw wasserij proces. Of kijken of u uw wasserij proces slimmer kunt maken? Neem dan contact met ons op of kom gewoon een keer langs. Wij vinden het een uitdaging om u te helpen en vaak door kleine aanpassingen kunt u al een verschil maken. Zo kunt u de performance van de medewerkers die badstofvouwen of werken aan de mangel heel eenvoudig in beeld krijgen.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden