Senso Technics Icon Senso Technics

Executive Laundry Wellington

Dat de expertise van Senso Technics wereldwijd gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat we afgelopen weken bij Executive Laundry in Wellington Nieuw Zeeland een aantal uitbreidingen hebben voltooid.

Uitbreiding voor Executive Laundry

Executive Laundry is gespecialiseerd in het leveren en verhuren van linnengoed aan hotels, motels, restaurants en banqueting locaties in Wellinton. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen hebben de eigenaren John en Gareth Weeds geïnvesteerd in een nieuwe wastunnel, pers en Cake Breaker van Jensen-Group. Senso Technics expertise is ingezet voor uitbreiding van de hangbanen, nieuwe bufferbanen en het intern transport van de nieuwe wastunnel naar Cake Breaker en droger.

SensoView overview of expension at Executive Laundry Wellington

Sensoview

SensoView zorgt voor een helder overzicht van de  wasserij. Zo kunnen zij het logistieke proces volgen per machine, per klant, aantallen, soorten textiel en de productiviteit.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden