Senso Technics Icon Senso Technics

Wereldwijd Senso Technics, wist u dat

Wereldwijd Senso Technics. Wist u dat we onze kennis en ervaring over de hele wereld inzetten? Op diverse projecten in binnen en buitenland optimaliseren we processen bij industriële wasserijen. Door het inzetten van onze wasserij systemen en software maken we het proces effectiever. Daardoor hebben we vorige week weer een fantastisch project in de buurt van Los Angeles afgesloten, zijn we op dit moment bezig in Denemarken en vertrekken we bijna weer naar Nieuw Zeeland.

Mooi is dat! Met behulp van een klein team zo goed werk leveren dat maakt da Senso Technics wereldwijd gevraagd wordt. Met dank aan onze partners en leveranciers.
We zijn er trots op.

Dunnewolt partner van Senso Technics

Red-Fox Industriële Automatisering

 

 

 

Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op of kom gerust een keer langs. Daarnaast vinden onze klanten het ook altijd leuk wanneer u een bezoek brengt aan hun wasserij. De voordelen is dat u zelf kunt zien of het systeem en software ook bij u op locatie een optie is.

Sinds 2009 bezoeken we over de hele wereld wasserijen, wat we bij de ene wasserij leren nemen we mee naar een ander. Zo kunnen we altijd in overleg met u de juiste oplossing kiezen voor uw wasserijproces.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden