Senso Technics Icon Senso Technics

Wasserij Edam breidt opnieuw uit

Wasserij Edam, een van de grootste horecawasserijen in Nederland, breidt opnieuw uit met een Milnor PulseFlow CBW® wastunnel, hangbaan en Daxx vacuüm systeem. Wasserij Edam beschikt over een groot geautomatiseerd machine park die zij continue up tot date houden. Voor de besturing van de hangbaan en de vacuüm box maakt Edam gebruik van SensoControl. Om een goed overzicht te houden van de wasserij is SensoView uitgebreid met de nieuwe wastunnel, hangbaan en Daxx vacuüm box. “ Wij zijn continue aan het innoveren en optimaliseren. Waardoor Senso Technics een ideale partner is voor ons. Dankzij hun jarenlange ervaring en bewezen kennis en techniek”, aldus Michel Sier, Hoofd technische dienst.

 

Een van de grootste horeca wasserijen in Nederland

Wasserij Edam, gespecialiseerd in het reinigen van horecalinnen, is uitgegroeid tot een van de grootste horeca wasserijen in Nederland. Zij verzorgen al meer dan 38 jaar voor zo’n 53 hotels het linnen pakket in Nederland, België en Duitsland. Met een uitgebreid eigen wagenpark zijn zij logistiek zeer flexibel en kunnen zij snel inspelen op de wensen van de klant.

www.wasserijedam.nl

Opnieuw uitbreiding bij Wasserij Edam

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden