Senso Technics Icon Senso Technics

SensoControl voor Lavatec wastunnel

Hoogstraten – SensoControl om de continuïteit en kwaliteit van ook de derde wastunnel te waarborgen. Daarom heeft CleanLease Hoogstraten besloten om naast de Senking besturingssystemen ook de besturing van de Lavatec wastunnel te vervangen door SensoControl. CleanLease is specialist in het reinigen en verhuren van kwalitatief hoogwaardig textiel. De dienstverlening is volledig gericht op het ontzorgen van hun klanten. Met behulp van SensoControl waarborgen zij de continuïteit van de productie en hebben zij inzicht in productiegegevens en eventuele storingen. De nieuwe bediening is comfortabel, eenvoudig en intuïtief via een B&R touchscreen te bedienen. De bediening kan optimaal ingesteld worden zodat er ook bespaart kan worden op energie, water en stoom.

Over CleanLease

CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel en sinds die tijd zijn zij uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality in Nederland en België.
Cleanlease.be

CleanLease logo

SensoControl voor wastunnels

SensoControl is een intelligente besturingsapplicatie voor snel en nauwkeurig doseren, deze applicatie reageert automatisch op omgevingsfactoren voor gebruikte en nieuwe wastunnels.
In een wasserij is bedrijfszekerheid heel belangrijk. Een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem is een vereiste om afspraken met uw klant na te komen en uw productieproces optimaal te laten functioneren.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden