Senso Technics Icon Senso Technics

Focus op uw wasserij

Passende oplossing, snelle implementatie

Met het optimaliseren van uw productieproces valt veel winst te behalen. In alle processen zijn verbeteringen mogelijk die leiden tot een grotere effectiviteit en betere efficiëntie. De producten van Senso Technics zijn modulair en gericht op efficiency en kostprijsreductie.

 

SensoConveyor

Voor intern transport

De afgelopen jaren is de efficiency van interne transporten in wasserijen sterk verhoogd, maar hier is nog steeds winst te behalen. Textielreinigers en leveranciers blijven zoeken naar methoden die hun productiviteit verhogen om zo meer winst te behalen. Deze productieverhoging krijgt u door producten efficiënter te transporteren van A naar B, op een snelle en betrouwbare manier. Bijkomende voordelen zijn: ruimtebesparing en een efficiënter logistiek proces.

SensoView

In een oogopslag uw wasserij in beeld

Binnen het proces- en productieautomatisering is procesvisualisatie zeer belangrijk. Een goed inzicht in de verschillende artikelen en productiestromen leidt uiteindelijk tot een hogere productiviteit. Visualisatie van de verschillende productiestromen zorgt voor een duidelijk overzicht en geeft een helder beeld binnen uw wasserij. De rapportage module geeft specifiek inzicht in de verschillende productiestromen en klanten. Deze informatie kunt u gebruiken om het proces verder te optimaliseren.

SensoControl

Betrouwbare en duurzame besturing van uw machines

In een wasserij is bedrijfszekerheid heel belangrijk. Een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem is een vereiste om uw productieproces optimaal te laten functioneren. In het kader van duurzaamheid is het verlengen van de levensduur van uw machinepark een niet onbelangrijk deel van bedrijfsvoering. SensoControl is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare besturing die 24×7 inzetbaar is.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden