Senso Technics Icon Senso Technics

Onze aanpak

Samenwerking staat centraal

In onze aanpak staat samenwerking centraal. Wij koppelen uw kennis en ervaring aan die van ons. In goed overleg bouwen wij zo een logistieke oplossing en automatiseringssysteem dat u en uw medewerkers optimaal ondersteunt. Door te werken op basis van overleg en met duidelijke afspraken, verkorten wij de implementatietijd. De centrale rol die uw medewerkers in onze oplossingen krijgen verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en zorgt voor maximaal rendement.

Groei zit in de genen

Dertig jaar ervaring

Senso Technics heeft 30 jaar ervaring in het automatiseren en optimaliseren van commerciële en industriële wasserijen. Onze medewerkers zijn klantgericht en ambitieus. In de dertig jaar dat wij in het vak zitten, hebben we mogen werken met een breed scala aan wasserijen van over de hele wereld. De innovatie bij de ene wasserij nemen we mee naar het andere.

Wij spreken uw taal
Textielreiniging vraagt om een unieke aanpak. Wij werken met experts die al jaren actief zijn in de wasserijbranche. Zij spreken uw taal en kennen uw uitdagingen. De focus op uw branche is verweven in onze organisatie.

Afgestemd op uw wensen
Onze aanpak is mensgericht. Wij stemmen de uitvoering af op uw wensen en organisatie. Implementatie van onze software rust altijd op advies en afstemming van verwachtingen. Afhankelijk van uw mensen nemen onze experts het voortouw of werken ze vanuit een adviserende rol. Ook na de transitie staat ons team voor uw klaar. Als u ons na de implementatie nog nodig heeft, kunt u altijd bellen of e-mailen, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van een oplossing.

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden