Senso Technics Icon Senso Technics

Nieuwe website voor wasserij Meerzicht

Met trots presenteren Marchel Vis en Rem van Dommelen de nieuwe website van Wasserij Meerzicht. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat de nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en heeft een frisse en moderne uitstraling. Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: De nieuwe website van Wasserij Meerzicht is geheel responsive, oftewel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

Nominatie voor Wasserij Meerzicht

Naast een nieuwe website is Wasserij Meerzicht genomineerd voor de Sterkste Schakel Rijnland. Sterkste Schakel Kring Rijnland verenigt bedrijven in de regio Rijnland die Service en Klantgerichtheid in hun DNA hebben. Wasserij Meerzicht heeft al meer dan 100 jaar bewezen dat klantgericht ondernemen in hun DNA is verweven.

Over Wasserij Meerzicht

Wasserij Meerzicht is gespecialiseerd in het wassen en strijken van Hotel en restaurantlinnen. Deze geavanceerde wasserij verwerkt een capaciteit van 60.000 kg per week. Zij doen dit op een ecologisch en maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij de klant centraal staat.

www.wasserijmeerzicht.nl

 

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden