Senso Technics Icon Senso Technics

Nieuwe besturing voor Jensen Senking 18 kamer wastunnel

In opdracht van Botved, een toonaangevende leverancier van apparatuur en systemen voor wasserijen in Scandinavië, heeft Senso Technics een nieuwe besturing ontwikkeld en geïnstalleerd voor de bestaande Jensen Senking 18 kamer wastunnel bij Vraa dampvaskeri in Denemarken. Vraa dampvaserki is gespecialiseerd in het reinigen van linnen, tafellakens en servetten,  handdoeken, moppen, bedrijfskleding en matten.

Waterflow bij Vraa dampvaskeri

“Een speciaal project”

“Een speciale wastunnel. Van deze Jensen Senking wastunnel met 18 kamers zijn er maar een paar in werking over de hele wereld”, aldus Dennis Proper, PLC Software Engineer Senso Technics. Voor Senso Technics een mooie uitdaging om voor deze Senking een nieuwe besturing te maken. De kracht van deze wastunnel is de veelzijdigheid en de waterterugwinning die dit project zo speciaal maakt. Naast het gebruik van gefilterd water via de oplossing Aquacycler van Ecolab, slaan zij gefilterd spoelwater op in grote vaten. Vraa dampvaskeri hergebruikt ook dit water. Voor deze energiebesparende oplossing heeft Senso Technics aan aantal slimme functies ontwikkeld.

Vraa dampvaskeri

Vraa dampvaskeri, opgericht in 1956, is niet alleen een van de grootste industriële wasserijen van Denemarken. maar ook een van de meest innovatieve. Vraa zorgt ervoor dat duizenden werknemers in de industrie, horeca, Zorg en detailhandel elke dag schone kleren kunnen aantrekken door verhuur en reiniging van bedrijfskleding. Verhuur van kleding, beddengoed, handdoeken, tafellakens en servetten is het specialisme van Vraa dampvaskeri.

www.vdv.dk

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden