Senso Technics Icon Senso Technics

Meritex LLC kiest voor SensoControl

Meritex LLC in New Yersey is een commerciële wasserij dat werd opgericht in 1998 in New Jersey. Als dochteronderneming van Hilton wereldwijd levert Meritex New Jersey deze service aan 12 Hilton Hotels & Resorts in New York en New Jersey. Meritex ontvangt, reinigt, vouwt en retourneert tienduizenden linnen elke week naar de 12 hotels. Meritex verwerkt 17 tot 20 miljoen kilo linnen per jaar.

Senso Control voor Meritex LLC

Meritex koos voor een nieuwe besturing van Senso Technics. Onze experts hebben op locatie de 12 Lavatec drogers en liftrijbanden voorzien van een nieuwe, moderne gebruiksvriendelijk besturing. Met het vervangen van de bestaande besturing waarborgt Meritex de continuiteit en verhoogt de droogcapaciteit.

Senso Control voor Meritex Lavatec drogers

efficiëntere droogcapactiteit

Hilton Worldwide is een koploper op het gebied van gastvrijheid en zorgt voor innovatie in luxueuze producten, voorzieningen en diensten wereldwijd.

 

Contact met Sensotechnics

Wilt u ook een slimme (totaal) oplossing voor uw industriële wasserij?

Bent u nieuwsgierig of u beter kunt presteren op het gebied van prestaties, productie en gelukkigere klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op + 31 (0) 88 42 62 300.

Contact
© 2024 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden